|
![]() |
#1 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() Ne znam ako ću moći objasnit , nemojte sprdati.. ![]() Sestrićna ima stari komp sa Me-om (millenium edition) instaliranim.Došlo do nekih frka , i instalirao sam XP Pro SP2. ![]() Kaže da je resize-ala slike na način da je sliku otvarala u ACDSee-u (isto full starija verzija(kao i Office)), i kopirala je, i pejstala u već izrađenu pozivnicu u Wordu. Pejstala ju je pored već postojeće slike i Drag'n dropala NA POSTOJEĆU SLIKU i tako je mogla resizati novu da bude iste veličine ko i ona ispod. ![]() ![]() ![]() Međutim , ![]() Dajte neki savjet kako da joj to omogučim... Plizzzz... ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Npr. text box kojem odrediš veličinu koju ona treba i spremiš kao template ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
pa kad stavi sliku bilo koje velicine () desni klik na sliku pa format picture pod size ukljuci aspect ratio i onda se vrati na sliku ..... lijevi klik na sliku ce dati okvir oko slike ... sad uhvati cosak i misem podesi velicinu .... a ovo slikom na sliku ... desni klik na sliku - format picture pod layout odabere da li ce se nova slika preklapati sa postojecnom, ispod nje i sl ..... vidjet ce kad klikne o cemu govorim |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Thanks again... ![]()
![]() |
|
|