Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.08.2009., 23:26   #1
greenfly
Od nonine sestre kunjado
Moj komp

greenfly's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Question (riješeno) Slika na sliku u Microsoft Wordu

Ne znam ako ću moći objasnit , nemojte sprdati..
Sestrićna ima stari komp sa Me-om (millenium edition) instaliranim.Došlo do nekih frka , i instalirao sam XP Pro SP2. Ona je odgajateljica u vrtiću, pa za extra zaradu organizira rođendane za djecu.,šalje pozivnice koje radi u Wordu97,98>neam pojma.
Kaže da je resize-ala slike na način da je sliku otvarala u ACDSee-u (isto full starija verzija(kao i Office)), i kopirala je, i pejstala u već izrađenu pozivnicu u Wordu. Pejstala ju je pored već postojeće slike i Drag'n dropala NA POSTOJEĆU SLIKU i tako je mogla resizati novu da bude iste veličine ko i ona ispod. .. jbg. naviknuta je tako,.i to joj je najbrže i najbolje.
Međutim ,.. sad se to više sa novijim 2003 Wordom i ACDsee-om nemože kao i prije... i JA sam taj koji joj je sve zajebo....
Dajte neki savjet kako da joj to omogučim... Plizzzz...
Staro 11.08.2009., 09:12   #2
Matt
Premium
Moj komp

Matt's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Npr. text box kojem odrediš veličinu koju ona treba i spremiš kao template
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.08.2009., 11:36   #3
generic9974
Premium
Moj komp

generic9974's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
pa kad stavi sliku bilo koje velicine () desni klik na sliku pa format picture pod size ukljuci aspect ratio i onda se vrati na sliku ..... lijevi klik na sliku ce dati okvir oko slike ... sad uhvati cosak i misem podesi velicinu

.... a ovo slikom na sliku ... desni klik na sliku - format picture pod layout odabere da li ce se nova slika preklapati sa postojecnom, ispod nje i sl ..... vidjet ce kad klikne o cemu govorim
generic9974 je offline   Reply With Quote
Staro 12.08.2009., 17:48   #4
greenfly
Od nonine sestre kunjado
Moj komp

greenfly's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor generic9974 Pregled postova
pa kad stavi sliku bilo koje velicine () desni klik na sliku pa format picture pod size ukljuci aspect ratio i onda se vrati na sliku ..... lijevi klik na sliku ce dati okvir oko slike ... sad uhvati cosak i misem podesi velicinu

.... a ovo slikom na sliku ... desni klik na sliku - format picture pod layout odabere da li ce se nova slika preklapati sa postojecnom, ispod nje i sl ..... vidjet ce kad klikne o cemu govorim
Ei.. hvala ti puno...to je to... jbg. ne znam cake u wordu, ali spasio si me. Da postoji reputacija dao bih ti "metar" ...

Thanks again...

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno