Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.01.2010., 15:21   #1
Hrjax
Banned
Moj komp

Datum registracije: Sep 2007
Logitech G500

Ima li netko ovog miša?
Posto iam ponudu za Deathaddera od 300 kn(novi je 350),razmisljam da si uzmem u ADM-u ovog Logitecha za 420 kn.
Specifikacije su dobre,ali kakav je u praksi?
Hrjax je offline   Reply With Quote
Staro 20.02.2010., 20:36   #2
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Iako je stari post,probacu ti odgovorit,mozda ce ti koristit a mozda ce nekome drugome ko bu čital ovaj thread jednog dana....

U sat vremena kolko sam proveo s ovim mišem(rad + COD4) mogu izvest ove zaključke....heben je

Šala,ovak,pletena žica mi odmah upala u oči...plus+. Uz njega dolazi kutijica s dva seta utega(razl. gramaže) te sam ga napucao na max,skopčo na komp,instalirao drajvere i zabava je mogla počet. Kvaliteta,malo odstupa od klasičnih Logi miševa,nema gume ali grip radi svoj posao,površina je mjesto gume dobila materjal na dodir sličan onome od čeg se delaju ping pong loptice...a IMHO u kombinaciji s gripom,čine stvar ugodnu na dodir...plus+.Hyper scroll je hebena stvar za net(po meni) dok se za igre,prekidačem,vraća na klasičnog klikavca...iako moram priznat,klikavac nije najsretnije riješen... plus/minus+/-. Ergonomija,to je logi car,radio sam s dosta mišonja,pa i DAdderom te logi,svojom veličinom i ergonomijom zarađuje: plus+. Thumb-buttoni mi nisu ni na jednom postoječem mišonji sretno riješeni još od doba Dual Opticala gdje su se nalazili na samom ležištu za palac,stoga nedajem nikakvu ocijenu tu.

Uglavnom,u prvih par minuta igranja CODa osjetio se napredak u igri u odnosu na dosadašnji MSI Starmause(uz svo poštovanje,sad sam shvatio da je ćesme ). Dakako tu mora doć bar tj dana prilagodbe na novo smještene funkcije i tak al ja sam zasad oduševljen. Još jedna mala zamjerka ide na račun dobro poznatog "problema"! a to je znojenje ruke....no događalo mi se na svim miševima više il manje....
trouble je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 21.02.2010., 12:25   #3
Hrjax
Banned
Moj komp

Ma imao sam dva komada doma i odmah sam ih prodo...Nije los, slican g5 ali ima bolji scroll,vise DPI-a(jebes to,al ajd da spomenem).
Ipak je Deahadder najbolji mis na svijetu
Staro 21.02.2010., 14:19   #4
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

sve je to stvar ukusa,recimo mojoj curi je njezin Hunday najbolji na svijetu,a svako ko sjedi u švabi zna da je to ćesme

Tako i tebi DeathA najbolji na svijetu...možda tebi,meni ga je već sad prešišao G500,a šta će bit kad se naviknem na njega.....o tom bumo pisali kroz mj dana

Evo ja mogu rec da je moj Dual Optical bio za to vrijeme najbolji miš na svijetu....8 godina,riječima OSAM godina je ganjao FPSove,sve dok nisam skuzio da mu je vrijeme za viječni počinak. Za mene je to bio najbolji miš na svijetu,no jeli stvarno najbolji? Bio u jendom trenutku je,god dana poslje više nije....
Staro 21.02.2010., 14:37   #5
Hrjax
Banned
Moj komp

Definiraj mi sintagmu najbolji miš.
Staro 21.02.2010., 15:02   #6
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Citiraj:
Ipak je Deahadder najbolji mis na svijetu
Pa definiraj mi ti,ti si proglasio pobjednika sam ako me quote ne vara
Staro 27.02.2010., 19:31   #7
Hrjax
Banned
Moj komp

Time bi samo potaknuo nepotrebno trollanje,tako da cu ispravit navod i reci ''Ipak mi je Deatadder najbolji mis na svijetu''
Staro 28.02.2010., 17:35   #8
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Tako,heb ga prvo morate naučiti onu "ispeci pa reci",da to svi znamo trollera nebi bilo....a ja ionako svoje teze podupirem činjenicama ne fikcijama
Staro 28.02.2010., 17:41   #9
demetrius
Premium
Moj komp

demetrius's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor Hrjax Pregled postova
Definiraj mi sintagmu najbolji miš.

ja ću ti definirat što znači najbolji, najbolji subjektivni miš je oaj koji ti uzmeš u ruke,i nakon sati igranja i rada kažeš da je za tebe najbolji na svijetu.u prijevodu nema najboljeg miša,po bugu je najbolji rokat konne a svi su rekli da je sranje jer mu ne valja mmb button,po benchamrku.rs je najbolji miš coolermaster cm bla bla.
demetrius je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno