|
![]() |
#2 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Iako je stari post,probacu ti odgovorit,mozda ce ti koristit a mozda ce nekome drugome ko bu čital ovaj thread jednog dana.... U sat vremena kolko sam proveo s ovim mišem(rad + COD4) mogu izvest ove zaključke....heben je ![]() Šala,ovak,pletena žica mi odmah upala u oči...plus+. Uz njega dolazi kutijica s dva seta utega(razl. gramaže) te sam ga napucao na max,skopčo na komp,instalirao drajvere i zabava je mogla počet. Kvaliteta,malo odstupa od klasičnih Logi miševa,nema gume ali grip radi svoj posao,površina je mjesto gume dobila materjal na dodir sličan onome od čeg se delaju ping pong loptice...a IMHO u kombinaciji s gripom,čine stvar ugodnu na dodir...plus+.Hyper scroll je hebena stvar za net(po meni) dok se za igre,prekidačem,vraća na klasičnog klikavca...iako moram priznat,klikavac nije najsretnije riješen... plus/minus+/-. Ergonomija,to je logi car,radio sam s dosta mišonja,pa i DAdderom te logi,svojom veličinom i ergonomijom zarađuje: plus+. Thumb-buttoni mi nisu ni na jednom postoječem mišonji sretno riješeni još od doba Dual Opticala gdje su se nalazili na samom ležištu za palac,stoga nedajem nikakvu ocijenu tu. Uglavnom,u prvih par minuta igranja CODa osjetio se napredak u igri u odnosu na dosadašnji MSI Starmause(uz svo poštovanje,sad sam shvatio da je ćesme ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
sve je to stvar ukusa,recimo mojoj curi je njezin Hunday najbolji na svijetu,a svako ko sjedi u švabi zna da je to ćesme ![]() Tako i tebi DeathA najbolji na svijetu...možda tebi,meni ga je već sad prešišao G500,a šta će bit kad se naviknem na njega.....o tom bumo pisali kroz mj dana ![]() Evo ja mogu rec da je moj Dual Optical bio za to vrijeme najbolji miš na svijetu....8 godina,riječima OSAM godina je ganjao FPSove,sve dok nisam skuzio da mu je vrijeme za viječni počinak. Za mene je to bio najbolji miš na svijetu,no jeli stvarno najbolji? Bio u jendom trenutku je,god dana poslje više nije.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ja ću ti definirat što znači najbolji, najbolji subjektivni miš je oaj koji ti uzmeš u ruke,i nakon sati igranja i rada kažeš da je za tebe najbolji na svijetu.u prijevodu nema najboljeg miša,po bugu je najbolji rokat konne a svi su rekli da je sranje jer mu ne valja mmb button,po benchamrku.rs je najbolji miš coolermaster cm bla bla. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|