|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Kućište za GTX260 2xSLI
Znači imam dvije gtx260 za sli i matičnu xfx 780i sa e6750 procesorom koji radi na 3.6ghz i sve zajedno se dosta grije i zato trebam veće i prozračnije kućište pa trebam pomoć koje da uzmem a da cijena bude u nekakvim normalnim okvirima. Ne trebam ništa fancy ionako stoji na podu ispod stola. Dvije trgovine bi uzeo u obzir samo hgspot koji mi je blizu i links gdje sam registriran da naručujem robu preko interneta. Ako može izbor i preporuka iz ponude od te dvije trgovine.
![]() |
#2 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Ovak, netreba ti kučište novo! Sve kaj ti treba je 2x120mm vent da vuku zrak van, i jedan 80x80/92x92 kojeg sa gumucama stavi na pasivac na matičnoj, ako ti smeta buka onog originalnog! I riješio si sve, ta ploča je napravljena za takve temperatura 65-70°C nije niš za nju! A grafičke ionak ispuhuju topli zrak van! Neg daj malo baci testove...od te mrcine! Eh da imaš za posudit od nekoga quad neki ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() na pasivac sam sada stavio 80mm vent koji imam od jednog starog titan hladnjaka za procesor. vidio sam na raznim forumima da nekima ta ploča radila i na višim temperaturama ali ovdje su još dvije gtx kartice tako da to dodatno podiže grijanje unutar kućišta.
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
trebalo bi biti dovoljno, izgleda mi vrlo dobro za te novce. http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=620
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
dobro je kućište jedino taj pleksiglas sa strane mi nije po volji, bolje da ima rešetkastu površinu onda kao hyper. koje onda tempest ili coolermaster u linksu? tempest dvijesto kuna skuplji i godinu dana je manje jamstvo.
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
nije bez razloga iako kod nas je sve upitno ali dobro ti je druga tema. znači u biti je svjedno koje uzmem od ta dva, ako me svrbi dvijesto kuna onda može ali i nema potrebe ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Uzmi Haf 922, stvarno puno ventilatora, ako ti on to neće ohladit, ništa neće. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|