|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
Problem s oštećenim PDF datotekama
Pozdrav! ![]() OVako,formatirao sam hard disk a pri tome sam zaboravio spasiti neke dokumente...medjutim,nakon ponovnog instaliranja windowsa,pomocu programa Easus Data Recovery uspio sam spasiti sve podatke... medjutim,spasene podatke nemogu otvoriti...naprimjer kada pokusam da otvorim pdf file dobijem sledecu poruku: "Adobe Reader colud not open izvjhestaj.pdf becasue it is either not suported file type or because the file has been damaged (for example, it was sent as an email attachment and wasn't correctly decoded" i da moram naglasiti da su ti file-ovi bili u outlook-u dakle kao sto je i receno u erroru koristen je u email,kao atachment....da li neko zna rjesenje ovog problema...unaprijed se svima zahvaljujem na odvojenom vremenu i pomoci ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Svi ti recovery alati vracaju datoteke ali su one kasnije neupotrebljive, nema sanse da ces nakon formata dobiti 100% identican fajl, tako da sumnjam da ces to moci otvoriti... Mozes probat otvorit sa ovim programom >> http://www.docu-track.com/download/PDFXVwer.zip To je slican program kao adobe reader, besplatan |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
khm ![]() Ajoj ![]() ![]() Ajde raja,ima li jos neko kakav pametan savjet... sto,kako,gdje,s kim,s cim itd. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|