Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.08.2009., 18:50   #1
alen_delman
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Aug 2009
Problem s oštećenim PDF datotekama

Pozdrav!

OVako,formatirao sam hard disk a pri tome sam zaboravio spasiti neke dokumente...medjutim,nakon ponovnog instaliranja windowsa,pomocu programa Easus Data Recovery uspio sam spasiti sve podatke... medjutim,spasene podatke nemogu otvoriti...naprimjer kada pokusam da otvorim pdf file dobijem sledecu poruku: "Adobe Reader colud not open izvjhestaj.pdf becasue it is either not suported file type or because the file has been damaged (for example, it was sent as an email attachment and wasn't correctly decoded" i da moram naglasiti da su ti file-ovi bili u outlook-u dakle kao sto je i receno u erroru koristen je u email,kao atachment....da li neko zna rjesenje ovog problema...unaprijed se svima zahvaljujem na odvojenom vremenu i pomoci
pozdrav
alen_delman je offline   Reply With Quote
Staro 11.08.2009., 21:43   #2
khm
Banned

Datum registracije: Dec 2006
Svi ti recovery alati vracaju datoteke ali su one kasnije neupotrebljive, nema sanse da ces nakon formata dobiti 100% identican fajl, tako da sumnjam da ces to moci otvoriti...

Mozes probat otvorit sa ovim programom >> http://www.docu-track.com/download/PDFXVwer.zip

To je slican program kao adobe reader, besplatan
khm je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.08.2009., 02:02   #3
alen_delman
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Aug 2009
khm

Ajoj ja se nadam da cu vec naci nacina pa to rijesiti...u svakom slucaju HVALA na odvojenom vremenu i pomoci,a svakako cu probati program koji si mi preporucio,valjda uspije

Ajde raja,ima li jos neko kakav pametan savjet... sto,kako,gdje,s kim,s cim itd.
alen_delman je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno