|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Linux Opinion: An Open Letter to a Digital World
http://www.linuxworld.com/story/47536.htm nadam se da će se sada pojaviti ona tuka iz BUGa i naravno sve to opovrgnut u ime plavih koverti koje prima iz M$a i u ime onog powered by2003 na svom site ... dakle da čujemo kako je 76 savjetnika unutar cijele 2003 i 2004 u razvoju win2k3 pametnije od 101 koji su radili na Red Hat Enterprise Linux 3 ... Ne volim linux ali ruku na srce čovjek kaže istinu ... mislim "vozim" 2k i XP Pro SP2 i Linux na serveru ali sve više mislim preći i na XP mašini na Linux, a 2k (kao jedini OS koji ičem valja od M$) još zadržat neko vrijeme ...
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Momak je samo donekle u pravu. 1. Linux će "postati" rupičav samo da se proširi jer za sada nema umobolnika da na njemu iskorištavaju propuste kao što to rade za Windows. 2. Linux je rupičav, a to pokazuje i update koji se 2/3 odnosi na krpanje rupa. (kako drugačije protumačiti "security updates") Dakle isto kao i Windows 3. J**** ti ovu glupu Mozilu u kojoj sada pišem. Jedva da znam na kojoj sam sada stranici. 4. To što momak ne zna zaštititi i popraviti svoje Windowse dovoljno govori kakav je system administrator. 5. Neka se nauči služiti HiJackom kad je glup da postavi Privacy zaštitu. I sve u svemu Linuxu opraštam sve propuste jer je besplatan.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
1. za linux ti netreba antivirus & spyware remover 2. za linux postoji par stotina CRITICAL SECURITY FLAW dnevno, zato sto source moze vidjeti milijarda ljudi... 3. da su windowsi open source (kao sto nisu) vjerujte da bi dnevno imali par GB zakrpi (prakticki novi OS svaki dan)... 4. linux je stabilniji od windowsa treba paziti da nije ni svaki linux jednako dobar, razlika od distribucije do distribucije... debian je za one sa debelom guzicom i mnogo slobodnog vremena... a ostali voze RedHat(fedora), slackware, mandrake, suse zasto linux nije dobar: drivera ili nema ili su za qrac... postoje iznimke dakako ali su rijetke za windowse postoji bar 10x vise software nego za linux (nisam programer i nemogu sve ono sto mi fali isprogramirati za linux) buduci da je 99% software na linuxu open source, lakse je otkriti propuste i iskoristiti ih
Drinking Rum before 10am makes you a Pirate, not an Alcoholic. Zadnje izmijenjeno od: MasterX. 20.12.2004. u 17:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |