Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 13.08.2009., 16:03   #1
mrcina2102
Registered User

Datum registracije: Aug 2009
HP 6715b recovery problem

Pozdrav,

Ne znam kako da sročim ovo u jednu ili dvije rečenice pa ću malo više napisati o samom problemu kako biste imali jasniji uvid o čemu se radi.

Jučer sam išao isprobavati na laptopu kako radi windows7 i budući da imam samo jedan hdd sa dvije particije (na jednoj je OS (C) a na drugoj recovery (D)) odlučio sam sa partition magicom napraviti još jednu dodatnu particiju kojoj sam dodjelio slovo (E).
Prilikom instalacije W7 odabrao sam novokreiranu particiju i on mi je napravio instalaciju. Nakon što su se W7 pokrenuli vidio sam da mi je zamjenio imena particija (pretpostavljam zbog boot.ini filea). Particija E mi je postala C, C mi je postala D itd.
Isto tako, na XP-u bi prilikom bootanja pisalo pritisnite F11 za recovery konzolu, sada mi je to nedostupno. Sačuvao sam podatke i odlučio formatirati particiju na kojoj se W7 nalazi.
E sad, zanima me kako pokrenuti recovery konzolu jer su mi u njoj drivery i nije mi jasno (budući da mi sa stražnje strane piše serijski broj XP-a) zašto nisam dobio nikakav instalacijski CD windowsa XP.

Unaprijed se zahvaljujem svim na odgovorima i nadam se da ću uspjeti riješiti ovo jer sam jučer cijeli dan izgubio zbog toga, a kako su stvari krenule i ovaj dan je izgubljen.
mrcina2102 je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno