|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
HP 6715b recovery problem
Pozdrav, Ne znam kako da sročim ovo u jednu ili dvije rečenice pa ću malo više napisati o samom problemu kako biste imali jasniji uvid o čemu se radi. Jučer sam išao isprobavati na laptopu kako radi windows7 i budući da imam samo jedan hdd sa dvije particije (na jednoj je OS (C) a na drugoj recovery (D)) odlučio sam sa partition magicom napraviti još jednu dodatnu particiju kojoj sam dodjelio slovo (E). Prilikom instalacije W7 odabrao sam novokreiranu particiju i on mi je napravio instalaciju. Nakon što su se W7 pokrenuli vidio sam da mi je zamjenio imena particija (pretpostavljam zbog boot.ini filea). Particija E mi je postala C, C mi je postala D itd. Isto tako, na XP-u bi prilikom bootanja pisalo pritisnite F11 za recovery konzolu, sada mi je to nedostupno. Sačuvao sam podatke i odlučio formatirati particiju na kojoj se W7 nalazi. E sad, zanima me kako pokrenuti recovery konzolu jer su mi u njoj drivery i nije mi jasno (budući da mi sa stražnje strane piše serijski broj XP-a) zašto nisam dobio nikakav instalacijski CD windowsa XP. Unaprijed se zahvaljujem svim na odgovorima i nadam se da ću uspjeti riješiti ovo jer sam jučer cijeli dan izgubio zbog toga, a kako su stvari krenule i ovaj dan je izgubljen. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|