|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Wallace And Gromit Ep 4
Posto sam veliki stovatelj lika i djela dvojca Wallace & Gromit-a igram ovaj serijal od pocetka. Zagonetke nisu pre teske i sve zajedno igra je dosta intuitivna ljepa i zabavna, ali u eprizodi 4 imama problema tj zapeo sam i ne znam dalje, koliko god to cudno zvucalo odma na pocetku. Evo do kud sam dosao (act 1) pokupio sam aparat za prisluskivanje, aparat za tragove, kljuc, škare, izrezao sliku iz novina,super sticki nut butter (ludo maslo) i uhvatio vjevericu u njega i podvalio ga mr penieru na trgu. Pricao sa svima, prisluskivao svih, cuo sve sta se da cut i sad ne znam sta dalje. Isprobao sam sve moguce kombinacije predmeta likova i objekata ali nista ne radi ![]() Imam malu stvaralacku krizu pa ako je ko proso dalje nek pomogne ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
ha rjesio tajnu ![]() sliku koju izrezes iz novina zaljepis na casopis o (pazi sad ovo) extrim golfu koji se nalazi u kiosku na trgu tu se prica veza na drugi dio tj krece act 2 pišurija ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
vidim da ja imam monolog ovdje pa da ga i zavrsim jupiiii proso igru, nasmijao se fino, malo razgiba mozak i jedva cekam 5 dio ako ga bude, a nadam se da bude ko voli relativno lagane avanture prava stva, jos ako ste ljubitelj Wallace & Gromit-a ko ja i ostatk moje familije samo naprijed inace igra dojde oko 8 dolara po komadu, a Steam sad prodaje cijeli paket od 4 nastavka za 35 eura pa ko voli nek izvoli (o alternativnom nacinu nabave necu) pozdrav ![]()
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|