|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
multiboot programs
dobar dan, evo trazim multiboot program, koji ce mi npr dizati 2 ili vise windoza sa istog harda ali sa skrivenih particija. znaci opis detaljni ovako... na kompu npr imam 3 windoze. i kad se digne komp booter mi ponudi 3 opcije, windows 98 windows xp windows 7 i kad odaberem bilo koji od tih, tipa windows xp, ta particija postane aktivna i postane primary C particija. kada se restarta i udje u npr windows 7, opet mi ta hidden particija postaje C i primarna... i kada se udje u bilo koji od tih windowsa, samo da se njihove particije vide, tipa imam D i E kao data particije, a ove ostale su hidden, i kada se udje u neke winse samo se vidi ta windows particija C primarna i D i E disk, ne ove ostale particije... nasao sam neke programe ali nigdje ne pise taj opis rada. pa ako netko zna molio bih da mi nesto preporuci, cuo sam za onaj madjarski mrbooter, ali malo mi je cudan sto se svega toga tice, ne kuzim ga bas... http://www.allworldsoft.com/keywords/multiboot/
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|