|
![]() |
#1 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
(riješeno) PCChips M754LMR+ driveri
Trebaju mi PCI Ethernet Controller driveri za tu plocu. Radi se o starijem kompu na kojem je ME . Susjed dobio max-adsl, pa ne prepoznaje zicu... ![]()
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Uff, sretno ti bilo, ja nekidan na 98se stavio mreznu, ukucao drivere i paff, nema windowsa nema nista. Dok sam vratio sistem nazad, yaya mi se otegnila. Ista ploca je bila iz "Hocu internet" konfe. Imali su cd sa driverima. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
mislim da ti je najjednostavnije da srusis 98-icu i stavis xp gore. jer sta kaze covjek iznad, izgubit ces vremena i zivaca, a sa instalacijom xp-a samo vremena. a trebalo bi sve raditi pod generickim driverima od xp-a, i u svakom slucaju je gro lakse naci drivere koji rade za xp.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Treba malo tražit: http://www.pcchips.com.tw/PCCWebSite...nuID=6&LanID=0 Po informaciji na prethodnom linku, integrirana je SiS900 mrežna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
low_rider
Datum registracije: Mar 2007
|
trebao si samo cimnut Dizel-a, on je imo istu mbo...imo i ja, govno od ploče ali radit će duže no ikoja današnja ploča
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|