|
![]() |
#1 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Opera blokira
Koristim Operu od kad se pojavila od prvih verzija i tek sad mi je prvi put počela probleme radit i ovo pišem na firefoxu ![]() Dakle problem je počeo kada sam nini testirao njegovu 8600go, tada sam pokrenuo operu i jednostavno miš je počeo zastajkivat. Sve radi 3 sekunde onda se 5 sekundi zamrzne i tako u nedogled dok ne forsiram restart. Ali procesor neide do 100% dakle opterećenje nije ( oko 35% je). Na to se nisam previše obazirao jer je bila druga grafa i samo sam provejravao dal radi. Ti driveri su izbrisani i stavljena je ponovo moja 6800go i driveri koje koristim i problem je nastavljen. Firefox radi stabilno, IE isto, occt prolazi bez problema, mem test kao suza. Jednsoatvno ta jedna aplikacija zeza! Naravno pokušao sam ju reinstalirat, avastom sam napravio full scan, sada spy emergency radi posao ponovo. Ali sumnjam da ću uspjet. Sad trebao bi izbrisati sve tragove opere, ali moram nekako spremiti kontakte iz opere, a ne mogu ju pokrenut i sejvat jer se odmah blokira. Na drugih 6-7 kompjutera koje koristim sa istim programima opera radi bez problema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Probaj lupit samo novu instalaciju Opere u isti folder, nebuš ništa izgubio ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Super Moderators
|
Probaj instalirat na drugu particiju ili hard, kad sam ja tako instalirao betu uredno je povukla i sve iz stare instalacije (linkove, bookmarkse...)
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
A sta je to Opera? ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderators
|
Debeli, ne spamaj ![]()
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Zašto si brisao drivere od ninove grafe? I najnoviji driveri će služiti za (pra)stare grafe. OT: tko je vidio koristiti Operu kraj FF-a? Vidiš da ti na njemu sve radi kako treba. ![]()
![]() |
#9 |
Rambus 3xtr1m
|
Ma daj spor je taj firefox! Kliknem back i treba mu 3 seknude, opera odmah ide ( ima dobar cache sa stranicama) u ebayu mi ne prikazuje dodatane opcije. Brisao sam drivere jer nisu kompatibilni sa mojo 6800go, nvidia na laptopima je zlo!! Teško upasat drivere koji trebaju |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Jesi probao staviti neke modane drivere?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rambus 3xtr1m
|
Ma kakvi modani driveri, opera ne radi sve ostalo radi!! Dovraga kokonat čitaj nešt nemoj samo slikice gledat. A i ti nino s tim komadićem plastike kupi si normalni poklopac za stick da ga možeš izgubit kao 90 % svijet a ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|