|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Windows XP Pro i laptop
Dakle imam laptop kojemu ne valja hard... imam eksterni preko kojeg radim ali na njega nikako instalirati XP, radim na linuxu ali mi se tesko naviknuti... Nasao sam nesto na internetu u tome http://www.ngine.de/index.jsp?pageid=4176 Ali nis ne kuzim sta da radim pls help
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Koji laptop? Koji externi disc? Sta trebas uopce?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ovako lap je malo stariji (malo puno valjda xD) HP Omnibook XE4500 A ext HDD je Samsungov neki xD e sad ja ocu instalirat na HDD XP da mogu koristit laptop normalno a ne u linuxu
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pa zašto kompliciraš, zamjeni crknuti 2,5" HDD drugim. Nabava net kaže najjefinije: Samsung 120GB, ATA, 5400rpm, 8MB cache, 2.5" od 315 kn Samsung 160GB, ATA, 5400rpm, 8MB cache, 2.5" od 359 kn Ukucaj u Google punu oznaku crknutog i potvrdi da se radi o ATA 2.5" HDD. Možda nađeš gdje ispravni polovni. Montiraš u 5 min (vidi 91. str pa dalje) i vozi Miško. Također pokušaj ram povećat na 512 Mb jer onda XP "pristojno" radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Bootabilni CD/floppy za bootanje sa sticka(takvih tema postoji naravno još, ali je ovu bilo lako pronaći zbog spomenutog) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne možeš instalirati XP na externi hard. Hard mora biti u lapu da bi na njega mogao staviti winse.
![]() |
#8 |
Premium
|
e jbga... tesko mi radit na linuxu xD
|
|
Oglas
|
|
![]() |