|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
![]() Evo, iz nekog razloga( ![]() Uglavnom, kad sam ponovo vratio sve šarafe, red slova qwertz... mi nije radio, dok ostale sve tipke jesu. Ponovno sam ju rastvorio, ovaj put sam i malo više petljao po onoj plastici na kojoj je nacrtan tj. na kojoj se nalazi krug (circuit), namještao sam itd. Nakon toga, više nikako nije radila. Kompjueter normalno detektira tipkovnicu pri startanju, sve tri tipke zatrepere pri paljenju (num lock, caps lock, scroll lock) no kad se sustav podigne, num lock mi stoji upaljen i nijedna tipka ne radi niti ga mogu izgasiti. Rekao bih da je problem u kontaktnom spoju između te plastike i onog procesora ili kako se već zove. On radi rekao bih. E sada, da li je problem u tome da nisam pažljivo tj. dovoljno dobro namjestio tu plastiku unutar i na tom kontaktu, ima tri sloja plastike, ne znam točno kako namjestiti, da li je plastika oštećena izgrebana i krug prekinut,j. da li se to inače ne smije dirati pa da se ne zamaram s tim ako ne radi i da se ne živciram uzalud, ili se može srediti iako sam nešto sj.....? Kako vam se čini? I, ako treba kupovati nešto novo, može odmah preporuke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Kupi si odmah novu tipkovnicu, jer ces sa ovom samo ispizditi. Tako sam i ja otvorio svoju tipkovnicu, i nakon jedno 2-3 sata mucenja po njoj, samo ju razbio od pod, jer sam imao doslovno iste simptome kao i ti. Dok se pali komp rade lampice, kad se upale windowsi i to sve skupa, nista. Nije mi se iskreno dalo ni googlati za to, jer sam vidjeo da sam ja nesto krivo napravio prije vracanju tipkovnice, i ako mi nakon 2-3 sata nije uspjelo da proradi kako Dragi Bog zapovijeda nece ni za 10h ![]() LP |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
Nakon dosta mučenja uspio sam sastaviti tako da radi...za sad nema problema, valjda neće ni biti. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja sam isto tak rastavljao svoju staru tipkovnicu i nisam dobro namjestio kontakte pa neke tipke nisu radile. Zatim sam ju ponovno rastavio i potrudio se oko namještanja kontakta i sve je radilo osim kaj mi je slovo L bilo preosjetljivo. Nije smio komarac sjest na njega već je lovilo ![]()
![]() |
#5 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Zanimljivo je da se sa rastavljenim tipkovnicama uvijek isto desava.. Sve je ok radi ides je rastavit i ocistit malo sastavis je sve na svojem mjestu kako treba bit i pif ne radi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja sam svoju Turbo Spero wireless (savrsenstvo za 39kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Si to nedavno kupovao negdje? Otišo bi odmah kupit 3 komada.
![]() |
![]() |
#10 | |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Tako je! 3 varte i pere 1g+. I to uz svakodnevan rad u CADu. Ultra stedljivo. Nema cak ni LEDice...Ima ona svojih mana naravno (mali backspace, wireless gubi ucinkovitost na vise od 2m, i PS/2 je baza) ali je zato gotovo neunistiva. Cak se ni slova nisu izlizala. Bas nista. Kao nova. I pase mi idelana kombinacija otpora i osjetljivosti. Uglavnom, najkvalitetniji komad hardvera koji imam, kad uzme u obzir cijena/performanse. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Istina. Svakodnevan rad i drži godinu i kusur. Jebate, da stavim duracell, držala bi dvije i više. Mislim da nema te logitechove koja može toliko izdržat. Ajd, backspace je mali, ali je enter kraljevski. Ovo što veliš za 2m se i ne bih složio. Mislim, naravno da je u svakodnevnom radu udaljena 20cm od receivera ali isprobavao sam je i normalno mi radi na cca 8m koliki mi je dnevni boravak. I ovo što se slova tiče je najjače. Znao čitat kak se ljudi žale da su im se slova na tipkovnicama izlizala, i to sve neke brand & fancy. Jebate, ovu gazim svaki dan godinama i slova su ko da su sad iz tvornice izašla. Definitivno best buy ever.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|