|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Problem sa prostorom na Hard discu
Imam prenosni wd 320 gb i imam još 140 gb slobodnog prostora ali mi neće kopirati fajlove koji su veći od 5-6 gb i tako nemogu skopirati na hard gta iv disc 1 jer on imam malo više od 7 gb i taj je problem i sa drugim fajlovima koji imaju više od 5-6 gb, znači rar, iso... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Je li disk formatiran u NTFS formatu?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Naravno da nije. FAT32 raspoznaje samo fileove do 2Gb. Ako hoćeš prebacivati veće, moraš prebaciti datotečni sustav u NTFS. I za to NIJE potrebno formatirati hard. Uzmi Acronis Disk Director i napravi to s njime bez gubitka podataka. Poželjno bi ipak bilo napraviti backup postojećih podataka.
![]() |
#4 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
trebalo bi i nekaj jednostavnije od acronis disk directora raditi cmd convert D: /fs:ntfs D: je primjer ![]() opširnije http://technet.microsoft.com/en-us/l.../bb456984.aspx |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
cisto da ne napravim idiotariju. isto vrijedi i za usb stick? jerbo bi trebao ponekad ntfs (tipa imagei svega i svacega > 2gb), a ponekad u fat32 jerbo mi dvd player ne zvace ntfs.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
radi ko' urica ![]() Hamm & cocount, ![]() ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|