|
![]() |
#1 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Konvertiranje iz 720p u 1080p?
Poz svima ![]() Tražio sam po forumu i guglu, ali očito mi je promaklo,ili sam nešto krivo utipkavao pa ako itko može samo da nabaci kakav link. Naime imam par filmova koji su snimljeni u 720p, a ja bih volio da to nekako prebacim u 1080p, pa me zanima dali postoji ikakav program koji može radit takve stvari? Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
nisam siguran o kakvom se formatu filmova radi kod tebe, niti da li će te zadovoljiti, ali probaj programčić HandBrake X.Y.Z |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ali mozesh dodati tonu beskorisnih ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Nema smisla ![]() *možeš si pretvarat, imal buš "rezoluciju" od 1080 pixela po vertikali, ali to bu izgledalo isto (ako ne i lošije) od 720p + bit će 3x veća datoteka = nema smisla |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Oppa Gangbang Style
|
ali barem može probati, pa sam zaključiti |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Normalno da će rezultat biti gori od originala. Ne možeš od slabije kvalitete napraviti bolju.
![]() |
#14 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Oppa Gangbang Style
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
Ti si prebacivai iz jednog formata u drugi. prebacivanje iz 720p na 1080p je samo upscaleanje unutar istog formata (koji god da je), te koliko znam ne postoji niti jedan realno dobar razlog zasto bi netko to radio. |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kako god se okrene - totalno bespotrebna i beskorisna radnja. Kao što je gore netko lijepo napisao, da to pali, svi bi iz vhs-a radili dvd-ove. I zato mislim da bi ovo trebalo zaključati.
![]() |
#19 |
Oppa Gangbang Style
|
može se upotrijebiti za testiranje , recimo umjesto Orthosa ![]() ![]() slažem se i ja, može ključ u bravu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|