|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Invalid BOOT.INI file
Ovako, prije 2 dana sam instalirao Windowse XP, i danas vidim pri pokretanju kompjutera, prije loga windowsa, piše invalid BOOT.INI file. Probao samo ono pisati nešto u notepad : [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect Međutim ja to spremim i restartam i taj se file izbriše, stvarno neznam što je to. Ali nemam nikakvih problema što se tiče Windowsa, sve normalno radi. Ali me živcira ovo pri bootanju kompjutera. Jeli netko zna nešto više oko ovoga??? Hvala!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Može nekakav popis diskova (ili ti je ovaj WD jedini?), raspored particija itd. ili bar slika Disk Managementa?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Evo ti slika - http://www.max-save.org/images/674628untitled.JPG Napominjem da mi to nije prije bilo, to je očito neka greška u windowsu, sad neznam kako se to može ispraviti. Formatom bi sigurno to nestalo, al mi se neda sad ponovo sve formatirati. A ne vidim nikakve greške u windowsu, sve najnormalnije radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Otvori File Explorer, kroz View opcije uključi da ti prikazuje Hidden i System files (ja koristim dobri stari Total Commander sa prikazom svega). Sada prvo "makni" atribute da možeš editirat boot.ini, potom kroz Notepad napravi izmjene (trebao bi izgledat kako si sam stavio), snimi, pa vrati atribute koje si makao. Reboot |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|