|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
WinAmp i 5.1 kanalni zvuk
Zašto mi WinAmp 5.06 svira samo na stereo mp3-ce tj samo na dva prednja zvučnika, dok kad otvorim istu mp3-cu sa Mediaplayerom 10 ide sve na 5.1 (dva prednja, dva zadnja, srednji i sub) čak je i zvuk bolji. Probao sam u WinAmpu to podešavati ali ništa od toga. Zna netko dali se možda mora neki plug-in instalirati pa da bi i WinAmp vrtio mp3-ce u 5.1 zvuku. Znam da su mp3-ce snimljene na dva kanala ali neka kvaka postoji čim MS Mediaplayer 10 uspijeva ta dva kanala preslikavati u 5.1 zvuk. Barem je ugodnije sve to skupa slušat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
preferences > output > odaberi direct sound output i klikni na configure pa odaberi svoju karticu umisto Primary sound driver
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
I opet ne radi ???
Citiraj:
Sve sam to odavno napravio naravno, ali i opet ne radi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Uključi allow hardware acceleration u direct sound output (na istom ektranu di ti je tooma opisal)
__________________ |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
Da al on ne zeli svirat AC3 zvuk, neko zeli stereo zvuk na sve zvučnike Malo miu je kriv naziv teme
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Sada je sve OK
Citiraj:
Evo uključio sam hardware acceleration u direct sound output-u i sada mi radi na sve zvučnike. Točno je da sam malo krivo postavio naslov posta (nije 5.1 zvuk nego da mi stereo - 2 kanala preslika na na sve zvučnike , sorry) Hvala na savjetu Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
__________________ |
![]() |
![]() |