|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() Ovako. Postoji sustav sa serverom (windows 2003), koji ima graficku karticu ATI HD4670 DVI HDMI. Sa VGA izlaza pustam 720p signal na VGA ulaz distributera signala, te stize do 10 plazmi i prikazuje normalno sve. Problem je sto postoje jos 2 plazme koje ne mogu primiti 720p preko vga signala nego je potrebno preko HDMI-a poslati 720p. E sad, ja sam prikljucio HDMI out na drugi distributer i doveo do te 2 plazme. Problem je dalje ovaj: KAKO dobiti CLONE signal na OBA outa. Catalyst control centar mi uopce ne prikazuje opcije da to mogu napraviti jer imam sa jedne strane 10 plazmi i ostavlja mi "zasivljeno" opcije. Dakle ne mogu nista preko CCC-a. Moze li mi netko predloziti neko rjesenje koje valja? Jako mi je hitno, ovaj vikend mi treba rjesenje inace sam najebao. Isprobao sam ULTRAMON i njegov mirroring, ali on ubije jednostavno server i ne moze biti kao rjesenje. Na out pustam 720p video signal u h264. Da li je rjesenje kupovine nekog klijenta i sa koliko grafickih kartica i na kojem operativnom sustavu? Molim vas rjesenje koje bi uspjelo u ovom slucaju. Molim pomoc!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Ovo samo nagađam, ali zar nebi mogao to riješit tako da na te 2 plazme staviš vga-hdmi adapter pa ih priključiš na isti način na koji si priključio i ovih 10? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ajde sad skuzi sta si rekao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
pa eksli ![]() ![]() prvo pitanje zasto si isao preko vga raditi distribuciju ? sta ti nije lakse sve to rijesiti preko hdmi-a jedan kabel iz grafe u jedan switcher i to je to moje rijesenje bi bilo ovakvo. hdmi kabel iz grafe u pojacalo LINK i iz njega hdmi kablovi u plazme. Taj distributer ima edid dakle prepoznaje max rezu koji tv moze progutati i tu mu da bez obzira gurao ti full hd.
![]() |
#6 |
Premium
|
jer signal mora ici na preko 40 metara, a hdmi kabla nema te duljine |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
Pa onda fino vga-dvi, pa dvi-hdmi,samo nadoštukaš adaptere. Doduše, nisam to osobno pokušavao, i ne kužim kako onda radiš za zvuk, povlačiš kablove posebno ili što,ali brijem da bi spajanje adaptera na gore navedeni načim moralo radit, a ti adapteri nisu skupi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
vga>dvi>hdmi ne moze, moze samo uz pomoc A/D konvertera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
Također ni naslov teme nije prihvatljiv. ![]() Zadnje izmijenjeno od: thopok. 02.08.2009. u 01:21. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
|
OT: Daj molim te, ali stvarno te molim kao boga,prestani pisat ovakve gluposti. Pratim tvoje postove već dugo dugo vremena i ja još nijednom nisam vidjeo da si napisao nešto u cilju pomoći, stalno nešto kritiziraš, stalno pokušavaš ukazati da nešto nije po pravilima foruma, stalno nešto pametuješ i vadiš zaključke iz konteksta, citiraš pa onda prevodiš na način da svi ispadaju glupi a ti jedini pametan, a još nijednom nisam pročitao post u kojem je neko od tvojih riješenja pomoglo! Ako nemaš nekakav pametan i smislen način pomoći nekome onda se bolje suzdrži od komentara, kao što sam se i ja trebao u ovom trenutku suzdržat od toga da kvotam tebe, ali nisam više mogao. Modovi, sorry na OT. Ontopic Jbg, onda ti nema druge nego kupit taj konverter, ja za normalan softver neznam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
NITKOV
|
Citiraj:
Samo što je to pravilo za podforum Problemi. A ovo je Audio-Video. ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
bycod
|
rijesili smo problem na icqu ![]()
![]() |
#15 | |
NITKOV
|
Citiraj:
Kako?
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Rjesenje je u tim kramer uredjajima sto je codiac linkao, dakle ili sve preko HDMI>UTP>reciever UTP>HDMI>TV. Ili mozda nvidia graficka kartica koja bi mogla clone napraviti nezavisno sta je na outu bilo kojeg prikljucka. Sve ovo stoji u zraku, moram isprobati to sto prije u ponedjeljak. p.s. Ovo jednostavno sam morao ovdje napisati jer je vezano uz audio video i nije opceniti problem. Jako je hitno jer ovisi puno stvari o ovome da li ce raditi ili ne. Zao mi je sto sam morao napisati jako hitno, ali tako jednostavno je. Do kraja vikenda moram imati rjesenje. Hvala svima koji su se potrudili pomoci. Isto tako nadam se da ste nesto i naucili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Aha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Pa privlačne do nekih $900? A ove komentare od nekog tko otvara teme poput Konvertiranje iz 720p u 1080p?, a zatim predlaže i vga-dvi, pa dvi-hdmi stvarno ne treba komentirat. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
|
Ja se barem trudim na neki način pomoći, a ne stalno glumit pametnjakovića. I mene ako nešto neznam nije sram pitat, a šta si ti napravio da pomogneš kolegi forumašu? Sve što kažem, a iza toga i stojim, ako ne planiraš pomoći, a po svim tvojim postovima je uočljivo da nemaš takvo nešto u planu, onda bolje nemoj ni komentirat. Ovo za a/d konverter nisam znao, ali svejedno bih to pokušao, pa ako neide, kemijao nešto drugo dok ne nađem riješenje, i sigurno nebih čekao tebe sa svojim brilijantnim savjetima. Uostalom, dobro mi čovjek i kaže, zbog takvih poput tebe ignore liste su vrlo dobre opcije, i ovog trenutka ju palim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
bycod
|
|
|
Oglas
|
|