|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() Imam dva digitalca Canon PowerShot A460 i A430. Oba pate od istog problema, kada slike prebacim na komp vide se horizontalne svijetle linije po slici. Oba aparata sam koristio u poslu gdje ih stalno prebacujem iz moda za slikanje u mod za prebacivanje slika, odnosno objektiv ide stalno van/unutra. Da se nije možda raštelala optika...? I koliko bi mogao koštati popravak? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
je li slika normalna kada je pregledavaš na digitalcu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Popravak neisplativ. Ako nemaš garancije na njih, baci ih i kupi drugi. Eventualno možeš za probu ubaciti neku drugu karticu da vidiš da li se crte pojavljuju i s njom.
![]() |
#5 |
Registered User
|
[QUOTE]je li slika normalna kada je pregledavaš na digitalcu?[QUOTE/] I na digitalcu se vide svijetle mrlje, s time da je jedan digitalac proradio na par sati pa opet po starom. Jel mi može netko reći zašto nemogu quotati 2. post; odnosno prvi post poslije mojeg na vrhu stranice, nego me redirekta na login stranicu i pita me username i pass. Kao nemam ovlasti za to, a uredno se logiram na samom početku? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Karticu sam probao zamijeniti ali nema pomaka. Našao sam u zg servis koji se bavi popravcima digitalaca, probati ću nazvati njih... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|