|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Ocjena igara ... PC eksperti pomagajte !!
Upustio sam se u malo j... stvar. U školi otvaramo školski list i ja sam se prijavio za temu IGRE. Pomagajte kako znate. Stvar je u tome da bih trebao izdvojiti najnovije hitove igara te ih obrazložiti i ocjeniti. Zasad sam izabrao ... DOOM 3, UT 2004, NFSU 2, ali pošto nepratim najnovije hitove .. pomozite i dobacite koji. Usput ocijenite IGRIVOST, GRAFIKU, ZVUK te UKUPNU OCJENU. (ako može u postocima (%)) Pošto ovdje su ovdje svi PCEkspertovci bio bih vam zahvalan kada bi mi pomogli. Ovo bi trebalo biti gotovo do petka zato ako imate kakav komentar ... pišite. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Mislim da je ocjenjivanje ovakvih igra ful subjektivno. Ekipa koj hala doom ili ut sumnljam da hala i nfs. No eto po mojem mišljenu : doom 4 ut 5 nfs 3
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
DOOM 3 80% HL2 90-95% (odlična igra ,ali da zaslužuje 100%....ne baš) NFS : U2 70-75% (ne donosi dovoljno noviteta u odnosu na prvi dio, nema oštećenja auta itd.) WarHammer DoW 85-90% (odličan RTS iako je singleplayer malo u banani) UT2004 85% Call of Duty - United Offensive 85% MOH : PA 90% (pre bolesna igra....strašno realna Far Cry 85-90% ovo je samo onako kako bih ih ja ocijenio..... EDIT : osobno nebi davao ocjenu za zvuk... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
potpisujem mentala ali bi digo nfs:u ocjenu za 10% uglavnom njuskalo mozda se jesi uvalio ali koliko vidim imas net fino odes u google i napises half life2 review i fino citas....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Marry me, Bill!
Datum registracije: Sep 2004
|
ubaci i POS4, da ima malo schporta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Full dobra strategija WW2 ti je Codename Panzers Grafika i igrivost su odlicni. 3D modeli vojnika, tenkova i sl. super napravljeni.
![]() |
#14 |
Premium
|
Doom3 nikako ne zaslužuje višu ocjenu od 80%. HL2 je izvanredna igra, al s dosta propusta, ja bi joj namjerno srezo ocjenu samo radi višegodišnje odgode i još na kraju dođe sa dosta frustrirajućih bugova, gubljenje AI, samo od sebe mijenjanje kontrolnih tipki, namjerno osakaćivanje konkurentskom hardveru... I ne kužim zašto si se prijavio da pišeš recenzije za igre, ako nisi frik koji završava sve igre 2 dana nakon službenog izlaska...no dobro, važna je namjera ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
Nisu kasnili godinu dana jer su ducani bili zatvoreni, pa nisu mogli kupit cipse... a bez toga ne mogu programirat... nego su kasnili jer im je netko hacknuo jedan od kompova na kojima se razvijao hl2 i pokupio sav source kod... HL2 93% |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Preporucio bi ti da nabavis sve igre koje si spomenuo uz to jos i nove Pirate, Football manager 2005 i FIFU 2005.(potonja je tu jer netko mora dobit i losu ocjenu ![]() Probaj bit objektivan(kazem probaj jer tu potpuna objektivnost nepostoji-znas kako se kaze o ukusima se ne raspravlja) - odnosno razumit da svaki naslov pripada nekom zarnu i da ti se nemoraju svi zarnovi svidjat. Zato je nekom tko nema visegodisnje iskustvo igranja svih zarnova tesko pisat recenzije. Ja igram sve zarnove od svoje 5. godine(davno je to bilo ![]() -NFS:Underground 2: 90% - Zabavna igra koja te stalno tjera dalje nudeci ti nove aute,djelove,poboljsanja te otkljucavanjem djelova grada. Dobar osjecaj brzine i grafika.Zamjerka je sto nema ostecenja auta. -Half-Life 2: 95%-Odlican naslov kojeg nisu mogli upropastiti ni brojni bug-ovi, kasnjenja... Sjajna grafika i modeli likova uz havok fiziku koja daje jos jednu dimenziju igri. Raznoliki "nivoi" u kojima cak i izmjenjujes prometala,dobra prica i svijet. -Football manager 2005 94%-Sjajan nastavak CM serijala kojeg "ozivljava" s novim usminkanim suceljem i nekoliko detalja u kojima se istice odnos prema drugim managerima i medijima te nova sezona. Najbolji nogometni manager. -Doom 3 80%- Remake doom-a 1 i 2 koji nudi karakteristicnu horror atmosferu i sjajnu grafiku koja se temelji na igri svjetla i sjene te sjajnom bump mapingu i "teskim" (preteskim) teksturama. Dobri modeli likova i relativno visoka igrivost pokvareni su nekim detaljima kao sta je naprimjer prilicna monotonija zatvorenih prostora u kojima se radnja odvija no mislim da ovaj proizvod nije razocarao one koji su igrali prva dva djela i koji su bili svjesni da je ovo njihov remake pa samim time nisu ocekivali neke stvari koje se pojavljuju u modernim FPS-ima. Za ljubitelje star skole FPS-a i horor atmosfere koja fali jos od Alien vs Predatora 2. -Rome: Total War 94%-kralj strateskog zarna. Sjajan naslov za jedan RTS prekrasne grafike koji spaja odlicne strane ponajbolih strategija(Civilisationa i Warhamer Dark omen-a). Igra se sastoji od dva djela: prvi turn-based na karti gdje vodimo brigu o svojim gradovima i premjestamo jedinice te drugi real time koji se pokrece kad zapocne borba gdje je taktiziranje i upravljanje jedinicama u formaciji vrlo vazan cimbenik. Dodatni doprinos igri daju detalji kao sta su odnosi u senatu i misije istog, obiteljsko stablo...Visoku ocjenu ne ugrozavaju ni neki detalji kao upitan AI jedinica te neke jedinice koje se ne uklapaju u jednu ozbiljnu strategiju. Sve u svemu borba za Rim moze poceti i bit ce ljepsa i bolja od bilo koje do sad! Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() www.gamespot.com gamer.vip.hr www.bug.hr/master Usput napisi i recenziju novih Simsa: The Sims 2 jer je ipak prvi dio najprodavaniji PC naslov ma sto ljudi o njemu mislili. Moje misljenje: -The Sims 2 80% Odlican naslov koji se nece svima svidjeti. Osim kozmetickih novina u vidu ljepe no zahtjevne 3d grafike donosi i dovoljno novina da bude pravi i dostojni nasljednik. Najveca od njih je stvaranje obitelji gdje napokon djecu ne posvajate vec su ona geneticki slicna svojim roditeljima a dobivate ih u krevetu - ne vise "preko telefona". Ljubitelji orginala uzivat ce i u nastavku. Nije dobio vecu ocjenu jer ipak "nije naslov za sve" no u svom prikazu zivota i dalje bez konkurencije. Mislim da ovaj serijal mnogi neopravdano pljuju. Meni igra nije nesto (za 2h igranja najvise) no ipak donosi svjezinu i pozdravljam svaki pokusaj da se ubaci "nesto novo"(koncept,zarn,seting,svijet) u racunalni svijet. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
NFS : U2 ne zaslužuje 94% da me je*eš...možda je to samo moje mišljenje ,ali mrzim igre koje kao nastavci ne donose ništa previše novog. ok makli smo knockout i ubacili street X. dodali smo terence u igru i promjenili način na koji se prolaze trke i upgradeaju auti (explorer mod + vrste dućana). dodali smo par auta i stavili da ih se može tunirati....neznam dali sam nekaj fulao ,ali IMO tipičan ajmo uz malo rada zaraditi pare dok je to sve još in ( Brzi & Žestoki brija) ali što je sa fizikom auta ??? ono najbolji način da prolaziš kroz zavoje (neke) je da grebeš vanjski dio zaštitne ograde ![]() di su oštećenja na autu??? zašto različiti brandovi upgradeova ne utječu na performanse ??? itd. ok igra ima prednosti ima nedostataka....ali iznad 80% ova igra ne zaslužuje |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
da nebi mislili da ja nevolim takve igre ili slično orginal zaslužuje 90% sigurno , no nastavak IMO ne donosi dovoljno novoga i ne popravlja ono što od početka nije valjalo da zasluži više od 80% isto mišljenje imam i za Vice City i Jedi Academy.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Rider of the Storm
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
Vidiš, pametna ideja, pogotovo ovo s plačanjem popravka!!! I like it!!!! :clap:
![]() |
![]() |
#24 |
Treba kaj skurit??
|
Auuu, da se treba plačat popravak nakon svake utrke brzo bi je bankrotirao. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Rider of the Storm
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#27 | |
Premium
|
Citiraj:
1.na raspolaganju cijeli grad za vozit i dućani 2.dyno tuning-pokazuje snagu auta,ubrzanje,krajnju brzinu,okretni moment itd. 3.fino podešavanje postavka auta: turbo.nitrous,brzine,... 4.više dijelova za tuning: hidraulika,zvučnici,karbonski kitovi,neonke pod haubom prtljažnik itd,nitrous spourt-ono kad šišti nitro, dosta karbonskih dijelova retrovizori, različita vrata ona sccizor i suicide, split poklopac motora...više vynila loše strane: nema faking oštećenja! i popravaka! nerealne brzine i ubrzanja: primjer: 1.5 sekunda do 100 na autu od 500ks i prelazak 400 metara za 8 sec! inače u dragu vrijeme od 8.27sec drži skajlajn od 1350ks pa ti sad misli! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
Ajde onda recite nešto o World of Warcraftu !! |
![]() |
![]() |
|