|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Random restart
Evo opet problemi. Naime, nedavno mi se skrsili windowsi i napravio format/c i sve sad fino radi, nema problema, ali mi se javlja taj glupi random restart. Znaci iz meni nepoznatog razloga jednostavno se komp resetira. Ovo mi se nikada prije nije dogadjalo. Sta bi tu moglo biti u pitanju? Vidim da su neki doticni problem rijesili promjenom napajanja, ali mislim da je ovo moje vise software prirode, je kazem nije mi se desavalo prije nego poslije novih windowsa? Inace komp je stalno manje vise u idlu, ono glazba i surfanje, nema nekih opterecenja. Hvala i pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
A sto kaze event viewer kakvih tamo errora ima pod system? Iskljucen ti je automatically restart? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
N00B
|
Control panel->System->Advanced-> u okviru startup and recovery->settings->i tu ga iskljucis! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
vec sam imao prije problema sa diskom, jer mi nesto kabklovi nisu bas ok, ali to se maifestiralo tako da je cijeli komp zablokirao, nikad se nije restartao. Sad sam iskljucio ovaj restart, a sutra idem u links po nove sata kablove pa cu vidjet. Hvala i pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Evo mene opet sa problemom. Naime, iskljucio sam automatic restart, stavio potpuno nove sata kablove, ali taj random restart se dodgadja i dalje. Sada mi u Event vieweru prikazuje gresku DCOM? kako da to rijesim? hvala i pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
N00B
|
Mislim da je DCOM error obicno kad neki od servisa (odredene aplikacije ili samih win.) ne mogu startat ili blokiraju u jednom trenutku prilikom starta (pokolju se s necim) pa se unutar tog DCOM errora vidi npr. o kojem je servisu rijec? Ako grijesim nek me ispravi neko.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Nisam uspio otkriti unutar tog erorra o kojem servisu je rijec? Postoji neki nacin kako da otkrijem oi kojem servisu je rijec i da njega ukljucim da mi se de dogadja taj radom restarat? Gasio sam pojedine servise, da eto ubrzam sistem, i sad me ovo zayebava.. EDIT: ili da nekako sve servise stavim na default, i onda malo opreznije gasim suvisne, jer ocito sam zagasio neki koji mi sad radi random restart. U event vieweru pise da je to DCOM, ali ne znam koji je to servis..? Zadnje izmijenjeno od: srale7. 06.08.2009. u 06:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koje točno Windowse imaš? Skini pserv.cpl pa ću ti poslati default postavke servisa koje onda učitaš u tom programu i resetiraš komp. DCOM sigurno ne uzrokuje resetiranje, jedino ako ga ne iskorištava neka gamad...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Win su XP SP2, Dcom mi jedini javlja erorr u event vieweru, pa sam tako pomislio da je do njega.. Budem probao ovako kako si rekao, kompsam temeljito preskenirao sa spybootom, nasao je nesto u to je sad uklonjeno.Pa budem vidio.. hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|