|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() Vidia sam u HgSpota Cooltek Agressor B kuciste sta slici onim alienware kucistima i mislim ga sebi uzeti jer izgleda opako, samo se pitam jeli ono sta valja sto se tice kvalitete?? Sta mislite bili bila greska uzeti ga?? http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=9 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
waiting for a new rig
Datum registracije: Nov 2004
|
pa nije loše što se tiče izgleda.. za kvalitetu ne znam.. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ta firma ti ništ ne valja, sjeti se samo pokušaja kopije zalmanove serije 7000. Rezultat je bio više Tt nego zalman. Inače kučište sam gledao u linksu. Pun kurac plastike (jeftine), škriputavo. Sastrane ti nema pleksija, neg samo nekakva mrežica... Inače na njihovim stranicama na internetu je sve na švabskom, ali meni to ipak smrdi na nekav tajvan, kinu, šrilanku... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zg Riot squad
Datum registracije: Nov 2004
|
6,75 kg hrpa plastike?? i dont think so
AMD ATHLON 64 2800+ 232 mhz FSB SOLTEK NFORCE 3 250 KINGMAY HARDCORE 512 mb,466 mhz SAPPHIRE RADEON 9800 PRO MAXTOR 160 gb MICROSOFT WIRELESS DESKTOP ELITE ------------------------------------------------ Cro Gaming Forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
hmhm...zzz svima...
Datum registracije: Mar 2004
|
ništa posebno
![]() |
#8 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
Izgleda da mi onda negine chieftec mesh series onaj crno sivi... cujem da je zakon sto se tice hladjenja a i kada ga kupis mozes ga imati DUUUGo vrijeme prije što bi ti mogao drugi zatribati. Trenutno imam neki drek on kučišta ne da je glupo dizajniran nego to je čuvenje. Procesor cipa drito u napajanje... ima 1 mj da sam promjenija napajanje jer je riknulo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
JDM
|
Mesh serija ti je jedno od najboljih kučica ikad. Ja imam neverpower i jedva čekam da ga se riješim. Čiftek ti je po meni najbolji izbor. Još pogledaj Anteca (sonata je M-R-A-K) i eventualno one prerade chiftec ako ti se ne sviđa front panel. Najbolji izbor ti ima LINKS i samo tam kupi. HG šrot izbjegavaj kolko god možeš. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
Jebiga lako tebi reci, ti si u zagrebu, ja u splitu. Moj jedini izbor je hgspot ili ve-mil kazes da hgspon nevalja, a one u vemilu bi pljunija medju oći kakvi su s ponašanjem. Jedino mi preostaje online shop, jeli itko ima ikakvo iskustvo s time? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
JDM
|
Daj ih fino nazovi i dogovori isporuku oversesom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Definitivno preporučujem Chieftec Mesh/Bravo seriju i ako možeš uzmi to jer su kučišta fenomenalna i što se hlađenja tice i što se tice funkcionalnosti u cjelini. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
JDM
|
@Vga killer: slažem se, ali mislim da Ivan želi neki agresivniji dizajn, pa bi mu zato ipak preporučio anteca... Istina je da je čiftek najverojatnije bolji, ali činjenica je da ga svi imaju pa mu proporučam da pogleda na linksu protector kučišta koja su čiftek sa drugom maskom... Chenbro je inače BEST BUY tako da i to dolazi u obzir... A ak imaš love uzimaj coolermastera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
prodajem ti ja svog chieftec midi dragona sa pleksi stranicom u split dolazim 22. ili 23. 12-og javi ako te zanima
![]() |
![]() |
#16 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Možda da vidiš u Nexus-u, to ti je blizu prve policijske, tel. 314-788, 314-790, kad sam bio tamo imali su neke Čifteke, Gaming Bomb, pa još i prozirna kućišta, imaju dosta široku ponudu. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Uzmes kuciste malo tvrđe, pa cekic, pa par sprejeva, pa ga izudaras, pa posprejas bezveze i onda polijes sve sa solnom kiselinom ( 90%-om) i imas unique case! Pozdraf ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
IvanTheZ , ak već tražiš kučište koje je slično alienware-u i k tome kvalitetno onda ti je to definitivno asus vento 3600, jedino kaj je malo preskupo, 1273 kn i to bez napajanja ![]()
A64 3200+, Zalman CNPS 7000A Gigabyte K8VNXP Limited Edition Club ATI Radeon 9800XT, 256 MB infineon 3200, 1*512 DDR 400 Mhz WD 80 GB, 7200 RPM Teac DVD-rom Case Antec Plusview1000 AMG, Chieftec 420 W Samsung 19" SM 959NF |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|