|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
IE 8 problem
ne znam ali iz nekog razloga kada stavim da mi se skida sa neta nekoliko filesa od 200mb u rar formatu, skidanje mi dodje do recimo 90% i tu stane pa onda ponovno moram skidati,kako to ispraviti |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Čudno zašto ne radi, ali nije pretjerano ni bitno… List of download managers |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
Imam isti problem. Npr datokeka od 64 mb mi nekad dođe do 54% a nekad i manje. Isto mi se dešava kad skidam preko IE isto i preko FireFoxa s tim da na FX-u koristim download helper ali mi svejedno dolazi do prekida kojeg doduše mogu nastaviti. Sve se počelo dešavati nakom automatskog security update-a (XP legalan) s tim da mi je u Security centru iz nejasnih razloga Virus protection označen kao NOT MONITORED i ne mogu ga promijeniti. Imam registrirani AVG 8 a Sec Centar mi kao riješenje ovog problema nudi da instaliram jedan od ponuđenih antivirusnih programa. Probao sam koristiti ubrzivače downloada ali ne pomaže. Imam backup XP prije problematičnog updatea kojeg bih probao vratiti ali na drugom disku (e tu me muči lijenost). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
Upravo sam probao s download managerom i datoteka od 26mb je pukla na 73%. Odjednom se javlja poruka "datoteka na poslužitelj nije pronađena" i nakon 20tak pokušaja spajanja na datoteku dobio sam poruku da je skidanje prekinuto. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|