|
![]() |
#1 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
za sve vlasnike P35-DS3 iz ADM-a
e decki, castim sa pivom, cevapima, pizzom, burekom, spindlom DVD-a il necim slicnim ![]() doma su mi radovi i sve stvari su mi na 100strana i nemrem nac ambalazu od ploce a grom mi ju je neki dan spalio....i sjetio sam se da imam garanciju i nasao sam racun, 2.11.2007 u ADMu, al nemrem kutiju nac nikako, a uvijek te papirice ostavim na ambalazi. nasao sam kutiju od gigabaytove MA69G-S3H i na njoj je papiric al pise bas o kojem je modelu rijec pa nemrem s njim, frend mi ima P35-DS3L... i fakat sam malo ocajan sad, pa dajte ak ima koja dobra dusa da mi pomogne oko ovog. edt: na sestrinoj pise da je uvoznik microline...pa onda vjerojatno moze papiric iz bilo kojeg ducana samo da pise Microline Zadnje izmijenjeno od: JVC HX-Z10. 10.07.2009. u 03:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
pa sta nepostoji i serijski broj na tom papiricu ? btw nemoj govoriti da ju je grom spalio vec neznas sta joj je kuzis ? javi mi se na pm mozda mozemo sta dogovoriti ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
neznam sta oni cjepidlace oko tog papirica. ja ga uredno trgam i bacam svakli put. iz iskustva znam da u microline-u decki u servisu nisu cjepidlake i ne traze taj papiric. i btw, rma se vrsi preko weba tako da nikakav papiric netreba. kad adm to ide reklamirat samo im treba datum i serijski po kojem su kupili komponentu i stvar rijesena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Zakaj se gnajviti s provođenjem RMA i slanjem zastupniku na servis kad imaš tako krasan komadić papira s kojim si 50% reklamacija odma skineš s liste jer ih raja nakon xyz mjeseci neće imat i već si si uštedio posla i truda, a ako imaš sreće možda lajbek kod tebe kupi još jednom novu komponentu umjesto one koju je došao reklamirat...
![]() |
#5 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
i to sto kazes ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|