|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
preporuka freeware bandwidth monitora
znam za google, ali on mi nije uspio pomoci u ovome pa onda pitam ovdje za misljenja ![]() znaci, treba mi neki freeware bandwidth moitor koji ce biljezit up/down promet, po mogucnosti ljepo s nekim grafom, ali takoder imati opciju loganja ukupnog prometa kad koristim mobilni internet... ovo sve sto sam do sada napisao sam naso u vec par programa, ali ja bi htio jos nesto - a to je da mogu vidjeti pojedinacno po aplikacijama/procesima koji koliko trosi, znaci nesto ko netlimiter monitor ali ne toliko bugovito i da nije toliko glup da podupla promet jer firewall registrira ko proces koji trosi jos toliko bandwidtha koliko i svi ostali procesi... thx ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
networx, odličan, sve ima što tražiš, i ponešto pride ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
evo koristim taj networx otkad si mi ga preporucio, ali moram priznat da nisam bas zadovoljan...najvise me smeta sto nemogu vidjeti koliko pojedina aplikacija koristi bandwidtha, nego samo ukupnu brzinu...a i graf je dosta nepregledan(nije da mi je to ekstra bitno) i neznam di da stisnem da bi real time gledao brzinu, znaci da nemoram stalno micat i stavljat pointer na ikonicu pa da mi izbaci notification, nego da se podaci mjenjaju u stvarnom vremenu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
dio toga što ti treba se može podesiti, ako ne uspiješ probaj DU meter i BWMeter koji služe sličnoj svrsi. Javi koji ti najviše odgovara.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|