|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Pavilion DV7 - problem sa Quick Launch buttons
Imam HP-ov laptop Pavilion DV7 i ima na sebi QuickLaunch Buttons koji rade na dodir ( ima mute, volume +/-, previous, play, next , stop i WLAN). Sve je radilo kako treba no nedavno mi se poremetilo nesto... tipke same rade, odnosno nekad se sam pojacava i smanjuje, kad gledam film ili pustam muziku stalno pauzi stisce i tako... i najgore mi je sto kad oznacim pjesmu u folderu i ne kliknem na nju da je otvorim automatski se sama otvori... Onda nakon nekog vremena mi se to samo od sebe popravilo i sve radilo kako treba i bilo super jedno mjesec dana da bi jucer opet isto pocelo zezat.... Prijatelj je imao isti problem i rekao mi da je on BIOS flashao i od tada mu radi sve kako treba... ja sam pokusao flashat (sa onim HP Health Check), no opet ista stvar, a u health checku pise da nije flashan bios iako sam ga 10 puta flashao..... dali neko zna kako to sredit ili makar totalno iskljucit onaj touch pad di su Quick Launch buttons??? Molim vas pomozite.. hitno moram ovo sredit... iritira me vec.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|