|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ne mogu bootati
Evo ukratko,imao sam neki virus kojeg sam se pokusavao rijesit par dana i napokon uspio.I sad resetiram komp i windows mi ne radi normalno.Samo se pojavi mis sa strelicom i nemrem nis.Ista stvar u svakom safe modeu.Onda sam prekopirao windowsov cd na usb(ne radi mi dvd rom...)i kad sam isao bootat s tog usba pisalo mi ''Missing operating system''.Onda sam napravio s drugog kompa boot disk tj stavio ga na usb i opet isto...Ja bih vas zamolio da ako mozete da barem kazete kako da formatiram i reinstaliram OS.Unaprijed hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
imaš kakvih podataka koje moras spasiti ili samo formatiraš ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Da se ova limunada ne protegne na 3 stranice, ukratko za instalaciju windowsa ima jedan lijepi sticky pa prouci. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=58748
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Ma imam al nemre nis napravit tak da bi ga rado odmah formatirao.Virus je ona virut. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
evo riješenja! BUtanje windowsa xp sa flash memorije!!! Ja sam radio jednom prijatelju i radi! Naravno potrebno je da imaš jedno računalo koje ima ispravan cd/dvd rom kako bi napravio boot na stick-u. http://www.bug.hr/forum/topic/window...cka/21076.aspx |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
''Line 19215 of the INF file \txtsetup.inf is invalid Setup cannot contiune. Press any key to exit''.... I tako stalno.Zna netko mozda ista o ovome? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Viruta možeš bez problema ukloniti pomoću updateanog NOD32, ali po mogućnosti s drugog kompa. Skoro sve datoteke čisti bez problema, rijetko što mora baš obrisati. Ako ipak nešto bude morao, zapiši to ili zapamti pa ćeš ovisno o tome raditi reinstall/repair programa. Nemoj pokušavati formatiranje samo jedne particije i novu instalaciju Windowsa jer će se Virut opet vratiti natrag i nisi ništa napravio. Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Ma ja uopce nemrem u windows.AVG je vjerovatno maknuo neke system fileove jel ih je virut preuzeo.Zato mi formatiranje jedino preostaje.Bio sam rijesio ovaj problem al cini se da je dosta fileova na usbu sjebano pa cu sad opet pokusat napravit bootdisk. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|