|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
PixelView PlayTV DVB-T
Sad me zanima jel se može uz pomoć ove kartice gledat tv bez kablova.Naime ovo piše u opisu kartice ; ''digitalni samostalni TV tuner (set-top-box), gledajte HRT1, HRT2, RTL televizija, nov@ TV u vrhunskoj digitalnoj tehnologiji, Idealan dodatak za plazma ekrane i/ili projektore. S-Video, kompozitni i RGB video izlazi'' Ne kužim šta znači ovo digitalni a šta analogni tv tuner? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Bez kablova? Ne kuzim pojasni malo. To je inace receiver za DVB-T velicine kao sto su i satelitski. Škatula pored TVa. Inace mislim da zasada Split i okolica nemaju DVB-T signal. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pa ako je set-top-box onda nije kartica za PC neko kutija "škatula" kak veli Pogi koja se samo prikopča na tv. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Izgleda kao otprilike duplo deblji externi modem postavljen uspravno. Barem onaj kojeg sam ja vidio na slici. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: PixelView PlayTV DVB-T
Citiraj:
to znaci da digitalni tuner dobiva nule i jedinice i od njih slaze sliku neki projektori i plazma televizori nemaju mogucnost prijema tv slike vec na njih moras spojit dodatni tuner koji ce vatat ono sta dobijes na antenu i to prosljedjivat ekranu
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|