|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
U kojem file-u Firefox cuva login detalje?
Jel zna netko gdje Firefox cuva passworde tj login detalje. Posto imam brdo sejvanih passworda ,a mislim reinstall winsa,ko ce sve ponovo upisivat. Mozda ima neki file,copy paste i gotovo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Mozbackup i siguran si da će raditi kada staviš sve novo a možeš staviti i password na backup image. http://mozbackup.jasnapaka.com/ ![]() ovako što planiraš ručno(ako se uopće i može), sa copy/paste možda u novim winsima firefox neće primiti taj stari file, no onda ti je već kasno...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Backup copy-paste, logiraš se na bilo što, možeš importirat i exportirat postojeće login forme. LP |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() MozBackup radi slicno, no ovo je stvar navike i prakse koju koristim dok se za MozBackup jos nije znalo.
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Hehe. ![]() Probaj MozBackup, gotovo je rjesenje pa ti mozda bude i najprakticnije. Stvar je navike.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|