|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
![]() Situacija je sljedeća: Imam na T-mobileu još 10 mjeseci pretplatu, Flex 60 Htio bih tu pretplatu otplatiti do kraja i preči na Tele2 i zadržati 098 broj. U T-mobileu kažu nema problema, pokrenite postupak, mi ćemo poslati račune za preostale pretplate i to je to. U tele2 kažu isto nema problema, podmirite obveze prema Tmobileu i to je to. Sad me zanima kako je to u praksi, i kako to riješiti. Dal prije tražiti da isplatim pretplate ili krenem sa ugovorom kod Tele2 pa kad me Tmobile obavijesti riješim dugovanja prema njima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mislim da prvo moraš riješiti dug t-mobu, a tek onda preći na teletinu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Tako je prvo ti pošalju sve pretplate do kraja ugovora. Sad sa zadržavanjem broja to traje još mjesec dana, nakon što otplatiš pretplate i sav dug, onda još trebaju se teče 2 i t-mobile dogovorit i to još mjesec dana traje. Ja sam htio preć u tele 2 nakon što mi je istekao ugovor i rekli mi da još jedan mjesec mora proć nakon isteka ugovora da mogu preć i onda dolazim u tele 2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
®
|
OT: ne znam sto sam radio na t-mobileu do sada,sestra je vec godinu dana,ja od jucer na teletu puno puno jeftinije.mreza dostupna,uglavnom prezadovoljan... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Pa čisto logično je da T-com neće dopustiti da ti zadržiš svoj broj i prijeđeš u tele2 bez da si podmirio obaveze. Dakle ne postoji opcija da pređeš na tele2 pa kasnije rješavaš t-com. Ja sam prešao na tele2 iz t-coma čim je zadržavanje broja postalo moguće. Malo je reć da su računi prepolovljeni. ![]() Jedino mi ovo kod Mortala nije jasno kako mogu zahtjevat da ostaneš još mjesec dana.
![]() |
#6 | |
Registered User
|
Citiraj:
zato sam pitao jel ima netko slično iskustvo da izbjegnem moguće komplikacije ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Meni su to sve u tele2 sredili, blackout je trajao jedno 30 minuta. Vele ti da u neko vrijeme isključiš uređaj i kad ga ponovno ukopčaš, prešao si na tele2. Dobro, ja nisam bio vezan ugovorom, al ovi u tele2 će ti sve sredit.
![]() |
#8 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
ja sam otišo u tele 2, imao sam za platit jedan zaostali račun tcomu, i jedan je bio na putu (bio je negdi 5. u mjesecu a račun mi dolazi oko 10.) ovi u tele2 su pokrenuli postupak, odmah mi je dao drugu karticu (gore ne piše nikakav broj) ali čekao sam oko 16 dana (tako mi je rekao lik u tele2) pa sam tek onda stavio tele2 karticu unutra, i aktivirao mi se tele2... tek idući mjesec sam platio ovaj zaostali račun, nisam dobio nikakvu opomenu ni ništa.. bio sam isto na flex60, ali mi je ugovor istekao 2-3 mjeseca već.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ja sam sa Vipa presao na Tele2 i racuni su se vise nego prepolovili, a razgovori su se vise nego uduplali ![]() Kod nas u Brodu; Tele2, Vip i T-com trgovina nalaze se jedna do druge i dok sam se informirao o postupku, jer sam htio zadrzati broj; ako nije 20 ljudi uslo sa istim upitom. Nevjerovatno ... a cura u prodaji samo je mahala rukom i upucivala u T-com/Vip prodavaonice, pored, po puk2 ![]() T-com i Vip naocigled gube musterije, a nista ne poduzimaju, gade mi se naprosto. Da postoji opcija i struju bi prebacio na konkurente, jer samo tako cemo se izvuci iz monopolskih sranja. Treba dati sansu "malima" !!! Preostala davanja po ugovoru ces sigurno morati platiti, pretpostavljam. I moraces u Tele2 donjeti Puk2 od svoje sim kartice, ako namjeravas zadrzati broj !!! Ako si ga zagubio trazi ga od T-com SZK, a za razlog im reci .. Prelazak na jeftinijeg provajdera ![]() Za napomenuti je, ako je kojim slucajem signal na Tele2 mrezi slab, prebacite se na T-com mrezu. Nista se dodatno ne naplacuje, to je sve dogovoreno i biti ce neophodno u nekim djelovima RH dok tel-ad ![]() Za prelazak sam cekao oko 2 tjedna. Unaprijed su mi rekli da ce se to desiti tad i tad u toliko sati i tako bi! prije toga je dosla sms poruka i morao sam restartati mobitel, koliko me sjecanje sluzi
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
To ne pali u ZG-u. Na podrucju Zagreba nije moguce iz TELE2 mreze uci u roaming na t-mobile mrezu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Hmmm ... u Brodu pali, tj. taj naputak sam dobio od njihove SZK. Ne znam da li je to raoming posto kad se prebacis na T-com mrezu opet ti se nakon par sec ispise tele2 na ekranu.
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Prebacio se na tele 2 sa vip-a (prepaid) čim su omogućili zadržavanje broja, doduše ja sma čekao nekih 3 tjedna jer sam bio među prvima pa je valjda bila gužva, uglavnom i više nego zadovoljan sam. Signal se stalno poboljšava i sada je super, u početku je bio nešto slabiji, ali sada je super, a i cijena od 0.49kn min veseli |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
To na ekranu ovisi o telefonu. Ja imam Stariju noju i na ekranu poise TMOBILE,ubacim u IPHONE i na ekranu pise TMOBILE n mom k850i pise TELE2,tako da ovisi o telefonu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako su kupili konkurenciju na polju neta (Iskon), zašto ne bi kupili i onoga u mobilnoj telefoniji? Para im ne fali. Doduše, iza teleta stoji dosta moćan vanjski vlasnik pa bi morali pljunuti bijesnu lovu, a ne znam koliko im je to isplativo. Mislim da bi im isplatljivije bilo osnovati virtualnog ISP-a kao što vip ima tomato. Jest da ima jadne mogućnosti (samo zvanje i sms, bez mms, roaminga, data transfera,...), ali je jeftin.
![]() |
#19 |
Premium
|
Prebacio sam se negdje oko nove godine na Tele 2. Već sam imao Bla bla broj i mukte tarifu pa sam sa curom pričao i pričao, al mi je drugi mob bio na t-mobileu i računi su mi bili 180 - 220kn. Taman mi se u 11 mjesecu izašao ugovor i rekoh ajmo napraviti prijenos. U tri godine koliko sam koristio bla bla za drugi broj nisam imao problema, osim sitnih sa ebenim slovencima i njihovim jačim signalom. Uglavnom, račun mi je sad u prosjeku 90kn. Pričam, šaljem MMS, surfam. Baš sam platio račun za prošli mjesec. Bio sam na moru i malo se više potrošilo 97kn. Mreža za preporuku. Jedva čekam da mi netko drugi dođe sa ISP-om pa da se i tu riješim T-asshola.
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Da pitam... Imam iPhone i trošim najmanje 512 MB mjesečno... Koliko gledam, na TELE2 bi me koštalo to 512kn mjesečno. :P U T-mobileu 75 kn. Ali nigdje ne nalazim na TELE2 internet za mobitele po toj cijeni? Ili krivo gledam? |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Ne gledas nista krivo , jos uvijek ajmo reci da kasne u tom pogledu . |
![]() |
![]() |
|
|