|
![]() |
#2 |
...(=_o)...
Datum registracije: May 2004
|
Za 200 kn ja kupio u FENIKS(ili je X ne bih znao)-u LABTEC Pulse-485 3-set,imaš sad u ve-milu za cca. 250 kn,zvučnici su dobri osim ako ne tražiš nešt jebeno Za 500 i jos nešt siće moš kupit solidne 5.1 zvučnike npr. od CREATIVE-a(u linksu: zvučnici creative labs inspire 5.1 p5800-580 kn -frend mi ih ima i stvarno su dobri!!!!!) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
...(=_o)...
Datum registracije: May 2004
|
Evo baš gledam, imaš ih i u linksu za 226 kn ![]() a 5.1 su 377 kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja sam ti kupio TRUST 2100P soundforce za siču i prejebeni su. Čak imaju drveni sub. Nisu ti nešt za ziku previše, ali za grice mrak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Imaš Creative Labs INSPIRE 2.1 T3000 360kn ili solidne Altec Lansing 2.1 VS3121 za 330kn.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja sebi isto tražim kvalitetne 2.1 zvučnike i po meni trenutni best buy su Creative Labs I-Trigue 3200 u omraženom nam HGspotu po 450kn, svugdje drugdje je taj isti model barem 100kn skuplji. Najvjerojatnije će jedan takav komplet doći u moj posjed sljedeći tjedan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
ja sam za laptop neki dan kupio creative t3000 i moram priznat da su za 360 kn jako dobri.. bas je malo tup ali je dosta jak... za lagano slusanje mp3ca...
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
kupio sam Creative Labs INSPIRE 2.1 T3000, nadam se da ce frend biti zadovoljan jer se radi o poklonu za rodendan thnx za pomoc i sorry za krivi thread |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|