Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Web dizajn, programiranje i ostalo
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 03.07.2009., 12:26   #1
DejoGH
Premium
Moj komp

DejoGH's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Problem sa phpBB 3 forumom....

Imam phpBB 3.0.2 forum i sve je radilo kako treba do nedavno kad mi vise gosti (oni koji nisu registrirani) nisu mogli vidjeti forume niti citati postove....
Ja sam diro nesto po postavkama i sad sam jos vise za*ebo...
Sad samo administratori i moderatori mogu vidjeti VIP dio foruma (ostale forume ne vide), a ostali nevide bas nista....

u logovima administratora sam nasao ovo:

Citiraj:
Izbrisana korisnička/grupna forumska dopuštenja od .: gornji-hrgovi.com :., .: multimedija :., .: svastarija :., Vijesti, Gornji Hrgovi, OS Gornji Hrgovi, Novosti, Projekti, Neofili, Slike, Video, Muzika, Humor, Stihovi, Price, Pjesme, ..., Burza, Kritika i prijedlozi, Auto, Motor, ..., Sport, Zanimljivosti, Off
» Gosti, Registrirani/e korisnici/e, Globalni/e moderatori/ce, Administratori/ce....
u tome je greska samo sto ja neznam kako vratit na staro..... i kako vratit da gostio mogu vidjeti forum???

evo link od foruma... mozda pomogne:

LINK
DejoGH je offline   Reply With Quote
Staro 06.07.2009., 19:07   #2
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Pa pise ti u logu. Izbrisao si forumska dopustenja (Permissions) od svih grupa za sve forume, osim VIP dijela.
Sad moras napraviti novo sve. Permissions - Global permissions - Groups’ permissions. Pa odaberes grupe i dodjeljujes im prava.
Ili odes na: Permissions - Forum based permissions - Forum permissions - klik na "All forums" - Submit - desno pod Groups odaberes grupu kojoj zelis promjeniti prava i podesis. To ponovis sve dok ne postavis dopustenja svim grupama (Administrators, Bots, Global Moderators, Guests, Registered Users - to su defaultne grupe).
Takodjer lijevo pod Users mozes svakom pojedinom korisniku dodijeliti prava.
Ako si pak skroz obrisao grupe, pod "Users and Groups - Manage Groups" mozes dodati nove.
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno