|
![]() |
#1 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Problem sa phpBB 3 forumom....
Imam phpBB 3.0.2 forum i sve je radilo kako treba do nedavno kad mi vise gosti (oni koji nisu registrirani) nisu mogli vidjeti forume niti citati postove.... Ja sam diro nesto po postavkama i sad sam jos vise za*ebo... Sad samo administratori i moderatori mogu vidjeti VIP dio foruma (ostale forume ne vide), a ostali nevide bas nista.... u logovima administratora sam nasao ovo: Citiraj:
evo link od foruma... mozda pomogne: LINK |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Pa pise ti u logu. Izbrisao si forumska dopustenja (Permissions) od svih grupa za sve forume, osim VIP dijela. Sad moras napraviti novo sve. Permissions - Global permissions - Groups’ permissions. Pa odaberes grupe i dodjeljujes im prava. Ili odes na: Permissions - Forum based permissions - Forum permissions - klik na "All forums" - Submit - desno pod Groups odaberes grupu kojoj zelis promjeniti prava i podesis. To ponovis sve dok ne postavis dopustenja svim grupama (Administrators, Bots, Global Moderators, Guests, Registered Users - to su defaultne grupe). Takodjer lijevo pod Users mozes svakom pojedinom korisniku dodijeliti prava. Ako si pak skroz obrisao grupe, pod "Users and Groups - Manage Groups" mozes dodati nove.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|