|
![]() |
#1 |
me too isto
Datum registracije: Jan 2005
|
autoškola-poskupljuje??
žena mi nema vozacki ispit i misli upisat na jesen kad skupimo koju kunu, a danas cujen od nekih ljudi koji su ovih dana upislai da od osmog miseca poskupljuje cijena vozackog. zna li neko je li to istina ili me hebu u mozak.
FJAKA = psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo. Dok u Indiji i drugdje fjaku postizu dugogodisnjim izgladnjivanjem i meditacijom, u Dalmaciji ona je jednostavno Bozji dar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
istina je, neke škole su več poskupile... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Pa koliko kosta to kod vas? Kod nas je poskupiolo primjenom novog zakona o bezbjednosti na putevima u BiH, sada sve dođe (od samog početka obuke, prve pomoći i testova pa do dobijanja vozačke) negdje oko 1000-1200 KM (4000-4600 kn)...
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
oko 5k kn sada, navodno bi sad po novom trebalo biti oko 7k kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() |
#9 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja sam prosle godine u 3.mjesecu 5600 platio(koliko se sjecam)...a brat prije mene(tj.4 godine prije mene ispod 3000 kn) jbg., luksuz je vozačka
![]() |
#10 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() inace no comment na tolike cijene, jedino sto sam vidio po sisku da su autoskole nabavile nove aute. isti instruktori su vise-manje, ne znam kud tolike pare idu.........
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja sam polagao prošle godine krajem ljeta i ne sjećam se točno iznosa ali bilo je malo ispod 5000 sve skupa (sa ispitima, biljezima, lječničkim i ostalim) s tim da ja nisam slušao niti polagao prvu pomoć pa sam uštedio nekih 200-300kn kolko je već taj tečaj koštao... Inače ja sam položio na minimumu sati iz prvog izlaska sve teoretske i vožnju tako da jeftinije nisam mogao nikako proć...
![]() |
#13 |
Premium
|
Najbolje je u Zagrebu, konkurencija je jednostavno prevelika i nelojalna, cijene su drastično niže nego igdje drugdje. "A" kategorija je kod njih npr. 1850kn dok je kod mene u Smbu preko 3300kn! Katastrofa, zakonske regulative su užasne po tom pitanju. Ja neznam kako ljudi opće zaraduju na toj cijeni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#15 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#16 |
Premium
|
http://www.autoskola-rotor.hr/cjenik.php http://www.samobor-turist.hr/cjenik.php Izvoliš! Mail-o ih; http://i44.tinypic.com/r6wynb.jpg Napomena, to su cijene (polaganje "A" kategorije) za one koje imaju "B" kategoriju i položene te ispite, dakle za "auto" kak bi se reklo. Razlika je 1400 kn. :O |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Dakle-ti u Sanoboru nemreš položit A kategoriju ispod 3300 krznaša a u Zagrebu je normalna cijena 1850? ![]() Nemoj me krivo shvatit ali je to razlika od 200€ ![]() Nije da je malo. I moraš polagat baš u Sanoboru? ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Pa znam da nije, mogu ja gdje oću, nije meni Zg daleko, 30 minuta busom i eto me. To u Zagrebu ubiti i nije normalna cijena, nego nenormalno niska. ![]() Jbg, konkurencija je ogoromna u Zagreb, svi rade na minimalnoj stanici, i zato su cijene tako niske, na kraju profitiramo mi (ajde da se i to jednom dogodi), a oni skapaju kraj s krajem. E da je barem takva konkurencija u GPU/CPU/IT svijetu. ![]() Frend mi je polagao u Rotoru "B" i "A" kategoriju, tak da znam sve iz prve ruke stvarno. Vjerujem da i vi Zegebeovci znate za cijene u Zg, ali niste upoznati s onim izvan vašeg grada, pa ispadne veliki šok na kraju, kao što je i mene ovo zateklo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Super Moderators
|
Ja sam samo pital da li je u Sanoboru 3300 najniža cijena za A ![]() Mislim-to je ko da se ja sad žalim kaj sam kupil komad ardvera za 200€ a pol vure dalje (ili manje ![]() ![]() Ti si to prikazao kao ta de netko tjera polagat baš tamo gdje je najskuplje.
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
Ma nije da me neko tjera, ali opet, nije to baš "najspretnije" riješenje u globalu, ali za tih 1400kn bome je. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Valjda budeš nekak pretrpil tih 200€ razlike ak buš položill koji kilometar dalje ![]() Nije da baš kad kupuješ hardware odeš u prvi shop u Sanoboru i kupiš proc iz siga samo zato kaj ti je najbliže ![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
meni je sad 4000kn b kategorija (vrijedi mi prva pomoc i ne moram sve sate poslusati),ako ne i vise ![]() neznas tko vise krade... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Premium
|
Citiraj:
http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/339713.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Adrenaline junkie
|
E sad, što se tiče cijena. I kod nas je poskupilo od kako sam ja polagao. Prije dvije godine sam ja platio nešto oko 600 KM (~2400 kn), a sad mi buraz placa nesto preko 1000 KM (oko 4000 kn). Kod nas je bilo jako dosta podmićivanja komisije, pa su dohakali ljudima tako što sada komisij aza polaganje ispita dolazi iz nekog drugog grada. Primjer: u Doboju ordinira komisija iz Banja Luke, u Trebinju ordinira komisija iz Prnjavora,... Mada opet svakakvi ljudi prolaze taj ispit da je to strasno.
Lenovo ThinkPad W530 - Core i7 3840QM, 32 GB RAM, SSD Samsung 512 GB, nVidia Quadro K1000M 2 GB, 15.6" 1920x1080 IPS, baterija 9 ćelija Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 06.07.2009. u 23:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
Probaj se odrec auta na mjesec dana ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
ja položio prije 10 godina,al moram napisat da je ovo sramota. Mislim,ni meni negine ponovno polaganje poradi raznoraznih sra-nja ali da se cijena vozačkog utrostruči u 10 god. je dokaz da je neš trulo u državi našoj. Što opet,nije tabu tema o kojoj nitko nezna ništa.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Retardacija. Da barem za tu lovu naprave vozace od ljudi, a naprave quratz od ofce... Kriminal. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|