|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
pucanje veze samo kad je utorent upaljen
e ovako...ruter je dlinkov i namješten je u ruter modu.utorent je namješten iz tutoriala ali opet neradi kako spada jer da utorent skida i 2kbs ,bilo koji browser jer užasno spor...ako nemam upalje utorent onda veza normalno radi cijeli dan da nepuca ali ako ga upalim puca za 1h max...stvarno neznam gdje je problem,mislim da su ruter i utorent dobro podešeni jer je prije radilo sve normalno.. any idea? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Preveliki broj konekcija. Smanji broj konekcija u torrent klijentu i nebi tribalo pucat.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Sa najnovijim utorrentom kod cure ni na koji način nisam mogao namjestit ga,bez obzira na broj konekcija,a da je ona istovremeno mogla koristit internet.Vjerojatno neki bug ili nešto.Pređi na bitorrent,isti qratz su njih dva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
A koji je ruter?Jel D-link 584T? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
siroti studenti nemaju za maxtv :P...thx,idem isprobat ovaj trenutno imam : V3.00B01T02.HR-A.20071123 a sa te sam stranice skunio ovaj: DSL-584T_fw_reva_300B01T02EUA20070510_ALL_en_20070510 znači,mogu zamjenit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Ja sam imao problem kad aje torrent mozilla ni IE nisu htijeli ni jednu stranicu otvorit. To sam riješio tako da sam stavio onaj TCP/IP patch i sad radi super, to je bilo na bnetu sa WIN XP SP2.
![]() |
#10 |
Premium
|
daj link za taj peč ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Imao sam identičan problem već duže vrijeme. Router je SE515. Meni je bio problem (nisam stručnjak za ove stvari pa možda koristim neke krive termine) u port forwardingu(virtual servers). Ne znam kako ali bilo je namješteno više aplikacija i portova. Sve sam maknio i unio samo jedan port za utorent, upisa MAC adresu svoga računala i proradilo! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
Vista tcpip.sys and UAC Auto Patcher to Increase TCP Connection Limit Prouči prateći text, trebaš odabrati prema verziji tcpip.sys - a koji ti je trenutno instaliran. Svakako napravi backup (kopiju) prije modificiranja da se lakše "vratiš" ako nešto pođe po zlu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|