|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
vista ultimate..
prije svega pozdrav svima.... ![]() neiskusan sam pa se vama obracam za pomoc...htio bi si kupiti vistu ultimate 64bit i mene zanima dali ja mogu staviti tu vistu na ove komponente koje imam.. ![]() imam 4 GB RAM-a ali je XP pa pise manje.. imate neku preporuku mozda sta bi bilo bolje ako moja ideja na valja? fala na svakoj pomoci.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
aka Mithrandir
Datum registracije: Nov 2003
|
Ne bi trebao imat nikakvih problema. Slobodno instaliraj. Ako hoces pokreni si Windows Vista Upgrade Advisor: http://www.microsoft.com/windows/win...e-advisor.aspx |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Trpi još malo na čemu god da jesi dok službeno ne izađe sedmica i onda nju uzmi. Obavezno si pogledaj razliku između Ultimate i Home Premium verzija i kaj od toga svega ti treba a kaj ne da ne daješ bezveze novce u vjetar.
![]() |
#4 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
da slažem se sa kolegom.pričekaj do 10. mjeseca i radije si uzmi sedmicu.ja sam imao priliku radit na jednom i drugom os-u (vista je bila 64bit ultimate, a 7 32bitna) i puno sam zadovoljniji sa sedmicom.osjetno je brža, barem meni
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
okaj budem vidio malo sve vase savjete pa budem vidio.. a samo me zanima, kakvi su problemi s vistama koje se skinu s neta? ljudi govore da su problemi s update-om i sl. stvarima... zato ja i kupujem oriđiđi da nemam nikakvih problema.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
To valjda vrijedi za računala… ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
aka Mithrandir
Datum registracije: Nov 2003
|
Citao sam tu vijest, ali mislim da je pisalo od 1.7. Sad jel samo za OEM ili za sve...ne znam ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|