|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Maxtv bežično
Kako da to riješim, ne razvlači mi se kablove, pročitao sam neke postove ali nisam se pomaknuo od nule... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Čuo sam da postoje u americi, al bi ti za to trebao neki bežićni iptv reciever i ili novi router ili neki novi firmware. Mislim da nema ništa od navedenog za naći u hr |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#5 | ||
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Preporuka za wireless AP(i naravno, opet nema feedback-a) Citiraj:
Možda treba razmislit i o drugim rješenjima? Oni koji su to na ovi ili oni način riješili se ne javljaju. ![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
je netko isprobaval s ovim stvarcicama? http://en.wikipedia.org/wiki/Power_line_communication |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
Može se naići na potvrde da nekima s time radi… |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ja mislim da bi to trebalo najnormalnije raditi ako nebi bilo jos uređaja tak spojeno, odnosno ako bi maxtv bil jedini uređaj na toj "mreži" da imam maxtv, svakako bi isprobal...ovak nemogu sigurno znati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
PS Radi se o 85 Mbs uređaju. Zadnje izmijenjeno od: herion. 18.06.2009. u 22:21. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
Upravo mi pala napamet luda ideja. Sredite glavni ruter, stavite kabel u IPTV port, spojite kabel na 2. router pod port Internet. Zatim spojite na Internet port 3. rutera sa maxtv reciever. I sad sredite da 2. router šalje sve podatke 3. preko wirelessa XD Vjerojatno ni to neće radit bez neke modifikacije firmwarea maxtv recievera. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
![]() Citiraj:
A žica još stoji i nadam se da se niti jedna baba neće saplesti o nju ![]() Kada bude ikakvih rezultata, javit ću se ...
![]() |
![]() |
#13 | |||
Guest
|
Da, opet se vraćamo da uvijek nešto fali. Teško je da se to sve poklopi. Sad se nameće još jedno pitanje. Utjecaj tog bežičnog prijenosa na djecu? Ili bolje takvo pitanje ne postavljat... ![]() Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Ma na d-linku imaš 4 lan porta 2 se zovu internet , 2 iptv, zato sam koristio taj termin. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|