|
![]() |
#1 |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Nenormlani korisnici
Bok! Ispričavam se ako je sadržaj ovog posta neprimjeren za ovaj forum. Ukoliko je tako, molio bih da ga uklonite bez sankcija. Neki će se sjetiti da sam prije godinu dana pisao o (nenormalnom) forumašu jednog studentskog foruma kojeg, s ostalim kolegama, uređujem. To je teror koji traje da dana današnjeg. Nema što nije radio na forumu. Od sustavnog vrijeđanja forumaša do uredništva foruma, psovanja, foloodanja, dezinformacija... Ne samo javno, već i putem PM-ova. Negdje oko 50-ak njegovih korsničkih računa je banirano. Međutim, ne posustaje. Što motivira um takvih, zaista ne znamo, no zastrašujuće je znati da mu se ne može stati na kraj. Prijave abuse službi samo su ga dodatno razjarile. Znam da će ovo zvučati krajnje jadno, no može li mi netko (više info na PM) ga identificirati preko IP-a? ![]() Zadnje izmijenjeno od: karabaja. 19.06.2009. u 18:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
takoder me zanima. tako da, karabaja, molim te kad i ako dobijes odgovor na pm da ga proslijedis. i susretao (i susrecem) sam se sa takvima, i takoder me jaaako zanima ovaj odgovor ! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
a da netko pokusa onako totalno nesto divlje, nepredvidivo, ono sto je malo ljudi ikada napravilo.... da zakljucate forum gad demit ? fino registracija moguca uz adminovo odobrenje. AMEN no problem.
![]() |
#5 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
^_-
Datum registracije: May 2006
|
ak je lik pametan, nemozes mu nis. ak nije, prek reverse dnsa/ip whoisa mu vidis prek kojeg isp-a ide, te doticnom ispu saljes mail na abuse sluzbu, po mogucnoscu sa dokazima dotične devijacije. reverse dns mozes napravit na mali milijon nacina, jedan od njih je ovdje.
![]() |
#8 | |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Limitirati registracije, primjerice na institucionalne račune (AAI@Edu) ili drugačije je loše. Forum je neformalan i 'anoniman', a to mu daje 'čar' i potiče ljude na pisanje. Ipak, za sustavnu i gotovo svakodnevnu zlouporabu, odnosno maltertiranje moderatora i korisnika potrebna je volja i motiv kojeg normalan um ne može stvoriti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Ako organi vlasti ne reagiraju na vašu prijavu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
^_-
Datum registracije: May 2006
|
Pisi im na: abuse@t-com.hr Po screenshotaj IPove postova sa tocnim datumom i vremenom i mozda dobije opomenu il nes. Ti sigurno nemas sto izgubit. Al najbolja opcija po meni ti je vec predlozena: fino bannas acc/ove i ugasis registracije na tjedan/dva dok se lik ne ohladi. I sam kazes da je forum "anoniman" pa nemas sto puno izgubit. Nove eventualne clanove sam profiltriras. Jednostavno ko pekmez. http://wwww.carnet.hr/tematski/sigurnost/nadlezni/abuse - tu ti pise sto sve moras navest u mailu abuse sluzbi
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|