|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Dopuštenje programu da čita stalno podatke sa memorijske kartice - Nokia 6233 i S40v3
Pozdrav, nedavno si stavio program Trekbuddy program na svoju Nokiu 6233 (S40 3rd edition softver, nije symbian), tako da barem imam kakvu-takvu kartu HR (bez GPS modula). No problem je što prilikom paljenja programa i učitavanja/mijenjanja mapa, za svaki fajl koji mora učitati sa micro SD kartice, ono mene pita jel to smije napraviti. Pod opcijama programa i "dopuštenjima" istog programa (čitanje podataka sa mem. kartice), zacrnjeno je ona opcija "Uvijek dopusti" već mi je omogućeno samo "Pitaj svaki puta" ili "Nije dopušteno" (potonje ne dolazi u obzir inače program ne radi). Je li mogu ikako ("posebnim" formatiranjem kartice ili nekom drugom magijom tipa preko Nokia PC Suita), omogućiti opciju "Uvijek dopušteno". U početku nije nerviralo, ali 20 put da me samo prilikom paljenja programa moram stisnut tipku Da, malo me učinilo napetim. Ili to ovisi o samom programu ? Mada, bilo bi glupo da je tako program napravljen. Vjerojatno sami softver od Nokie onemogućava programu te postavke.
![]() |
#2 |
Moderator
|
Kaj, nema mi pomoći, a ? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
sad sam upogonio svoju staru 6288... pa cu te po njoj vodit... mislim da je i na 6233 isti postupak... isti je soft... oznaci taj prog iz "Kolekcije" i onda odaberi "Opcije" (to ljeva soft tipka) onda tamo imas "Pristup aplikaciji" pa "Pristup podatcima" i tamo za sve odaberes "Uvijek dopusteno" ![]() lp edit: sory stari... nisam uopce vidio/cito da si to vec probo... al da ti je zasivljeno ![]() neznam onda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
Našao rješenje. Hvala Vader-u sa Cafemobila. Bila je tamo slična tema ![]() Nije ništa komplicirano, samo se trebaju pratiti upute i sa HEX editorom promijeniti jednu vrijednost. Uglavnom, link niže sve objašnjava: Remove java application Read and Write prompt on Nokia S40v3 phones
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|