|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Toshiba daljinski upravljač za laptop...
Ime teme baš i ne govori puno pa evo da pojasnim... Kada sam kupio laptop prije 23 mjeseca(Toshiba Satellite X200-15K) uz njega sam dobio daljinski upravljač(Remote Controller - na slici) koji je tada uz Windows Vistu radio super. Pošto je Vista kao što većina ljudi zna bila katastrofa u početku maknio sam je i stavio dobri stari Windows XP... Tada daljinski naravno više nije radio ali sam mislio da je to zato što XP nema Windows media centar... Sada imam Windows 7 Ultimate i daljinski i dalje ne radi, probao sam pregledati postavke WMC-a ali ni tamo nema ništa o tome... Tražio sam na netu skoro svuda kako ga "aktivirati" i nigdje ne piše ništa o tome, jedino što sam našao je user's guide u kojem piše samo za šta služi koja tipka i kako se mjenjaju baterije... lol Ako netko zna kako da rješim problem bio bi mu jako zahvalan... Hvala unaprijed... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
probaj pokrenuti wmc u vista compatibility mode-u nemam iskustva s tim, samo prijedlog ![]() + jel imaš kakve drivere za to?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Nisam dobio nikakve drivere ali sam skidao nešto sa toshiba stranice i svejedno ne radi... :S |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|