|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
logonui.exe problem
pozdrav! imam jedan "mali" problem,danas sam normalno radio na kompu,ugasim ga i upalim nakon par minuta i baca poruku da DPE obustavio logonui.exe da zastiti komp od virusa,nakon toga komp je uzasno spor i vise manje nista nemogu radit.Ako pomaze imam jos jedan disk na tom kompu s windowsima i tamo sve radi unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Jesi mjenjao kakve stvarcice vezane za logon? Provaj to sa combofixom rjesiti ili sa sfc /scannow.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
nisam nista mjenjao,na sto si misli s sfc/scannow,palo mi je na pamet kopirat taj file s iz windowsa s ovog diska u win na drugom disku,ali neznam koliko je to pametno jer nisu isti useri edit:google prijatelj za sfc,a ovaj drugi dio jos uvijek stoji edit 2: nista od ovog sa sfc i nista od kopiranja file-a,jos cu probat combofix a onda vise stvarno nemam ideju osim formatirat disk Zadnje izmijenjeno od: tony_ri. 21.06.2009. u 21:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
nisam uspio ni sa combofixom,nemogu uci u safe mode,tj komp se zaledi cim prođe login ekran u safe modu,ima tko jos kakvu ideju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Mozda da provas renamat logonui.exe "C:\Windows\System32\LogonUI.exe" u (Logonui.exOLD) i rebootat komp mozda pomogne? Jesi siguran da nema nikakvih nametnika na kompu? Provaj skinut ovo pa mozda s tim uspijes sredit to.. http://www.dougknox.com/xp/scripts_d...x_xp_logon.htm |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|