Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 20.01.2013., 14:36   #1
orbital_station
Premium
Moj komp

orbital_station's Avatar

Datum registracije: Oct 2012
Huawei ascend p1

Pozdrav
Imam mob mjesec dana, evo nekoliko stvari o njemu koje me zivciraju, prosjecan sam korisnik.

Kada se slusa glazba preko originalnih slusalica jako se slabo cuje. Recimo kad sam u busu ili tramvaju jedva cujem glazbu. Nisam isprobao neke druge, pretpostavljam da bi one plug ili kako se vec zovu bile bolje.
Signal je dosta slab, zivim u naselju izvan zagreba i unatoc daljini brat na svojoj Lumiji ima konstantan 3g signal, dok meni varira malo edge, malo hsdpa, rijetko 3g.
Sve tipke su kapacitivne, a home gumb se nalazi na sredini dolje pa cesto kad pisem neki tekst slucajno stisnem home umjesto space. Ako se mob okrene na stranu taj problem nestane, naravno. A i u vecini aplikacija tekst ostane sacuvan kad ih ponovno pokrenem.

Osim toga mob je super, kamera ok, memorija 4 gb... sve sto pise u specifikacijama.
Koristenje je smooth, nema stekanja. Po mom misljenju ima nekakav cool look, za razliku od recimo iphonea ili samsunga.
Jos mi nije ispao na pod pa neznam koliko je otporan na udarce.
Mob nije rootan, a vjerojatno ga ni necu rootat iako sam negdje procitao da se glasnoca moze promijenit kad se roota.
Sve u svemu, sviđa mi se. Preporucio bi ga svakom kome ne smetaju navedene mane.
orbital_station je offline   Reply With Quote
Staro 20.01.2013., 17:49   #2
zupy
Premium

zupy's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Rade i kinezi dobre mobitele - ovo je vjerovatno došlo preko grane u hr i koja je cijena?
zupy je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 20.01.2013., 18:12   #3
doky
Premium
Moj komp

doky's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Ima ga u Vipu, čini mi se malo preskup, bar kod njih.
doky je offline   Reply With Quote
Staro 20.01.2013., 18:42   #4
orbital_station
Premium
Moj komp

orbital_station's Avatar

Ja sam gla platio 1900 kn na njuskalu, ali u vipu dođe puno. Previše, jer uz mob moraš plaćat i tarifu.
Staro 20.01.2013., 21:45   #5
doky
Premium
Moj komp

doky's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Onda si ga fino piknuo, recimo lošiji S3 Mini ide za tu lovu ili čak i nešto više tako da je ok cijena i dobar uređaj.
doky je offline   Reply With Quote
Staro 23.01.2013., 08:10   #6
orbital_station
Premium
Moj komp

orbital_station's Avatar

Bome, nasao sam se s covjekom. Vidim na racunu mob tjedan dana star, prodavao ga je jer je na poslu dobio iphone 5

Nekad treba baš naić u pravo vrijeme.
Staro 14.03.2013., 21:40   #7
dudum48
Registered User
Moj komp

dudum48's Avatar

Datum registracije: Mar 2012
Raste Huawei, raste
dudum48 je offline   Reply With Quote
Staro 14.03.2013., 21:43   #8
Mihael
Premium
Moj komp

Mihael's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor dudum48 Pregled postova
Raste Huawei, raste
Citiraj:
Huawei Technologies Co. Ltd. (Chinese: 华为; pronounced "Wah-way"[3]) is a Chinese multinational networking and telecommunications equipment and services company headquartered in Shenzhen, Guangdong, China.[4] It is the largest telecommunications equipment maker in the world, having overtaken Ericsson in 2012

Huawei has over 140,000 employees, around 46% of whom are engaged in research and development (R&D).[7][8] It has 20 R&D institutes in countries including China, the United States,[9] Germany, Sweden, Ireland, India, Russia, and Turkey,[10][11] and in 2011 invested around US$3.74 billion in R&D.[12][13]
In 2010, Huawei recorded profit of 23.8 billion CNY (3.7 billion USD).[14] Its products and services have been deployed in more than 140 countries and it currently serves 45 of the world's 50 largest telecoms operators
Zanimljivo štivo
http://en.wikipedia.org/wiki/Huawei
Mihael je offline   Reply With Quote
Staro 15.03.2013., 08:55   #9
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Na našem tržištu fali njihovih high end mobova jer u trenutnu ponudi imaju samo low i par mid end uređaja. Pogledaj koje sve modele imaju u Italiji i onda usporedi s ponudom kod nas.
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno