|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
Nadam se da je napajanje
Ovako stvari stoje. Komp mi se poceo gasit pri bootanju, palio bi tek nakon 10 tog puta, kad sam ga uspjeo upalit, u Win nije mogao uci, a u Linux je ali sa smanjenom grafikom. Formatirao sam disk u nadi da ce rijesit problem, naravno sad ga je gasilo pri samom bootanju sa cd a. Otisao do frenda, citao po forumima, i dosao do zakljucka da je maticna rekla zbogom. Kupio ja maticnu , sve instalirao, upalio bez monitora i sve uredno, bez ikakvog zvucnog signala, cak cujem da je zavrtio cd i poceo ucitavat OS s njega. Reko super i idem upalit monitor, NEMA SIGNALA, reset jednom, dvaput.... Provjera svog kablovinja, i nista. Uz pretpostavku da je maticna sada ok, pitam vas da li je moguce da je stvar do napajanja starog kojih 2 god(ja se nadam) marke ISO (ko zna sta je to) nominalne snage 350W(mos mislit). Da napomenem da se vent na grafickoj 8600 uredno vrti, da li to iskljucuje problem s napajanjem ili ne. Citao sa da nije nuzno. Takoder maticna ne daje nikakav zvucni signal, iskopcao ja graficku, ram , ili bilo sta drugo. Takoder sa citao da to sa GIGABYTE mbo zna biti slucaj ako je problem do napajanja. Trazim svaki prijedlog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
za početak pikni kod nekog tu grafu da vidiš jel radi. |
![]() |
![]() |
|
|