|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() Zeleo bih ovim putem da se zahvalim clanu dh41400 ![]() ![]() p.s - od danas sam zahvaljuci vama postao ponosni vlasnik x4 550 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Poznato je da dh41400 volli reć koju pametnu ![]() Isto tako nije jedini na forumu koji to radi, drago mi je da ti je pomoga. Što se tiče teme ona nema previše smisla, jer svi koji su nekome pomogli imali bi temu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Da ima ovde ljudi koji bi rado pomogli ali ima i onih koji ne bi... s druge strane trebalo bi da svako ko je ovde dobio pomoc i iskoristio znanje ljudi koji su mu pomogli napise zahvalnicu te bi se znalo ko su ljudi koji rado pomazu i da se zna da ovaj forum zlata vredi...Ok , znao sam ja da ce biti ljudi koji tako razmisljaju ali tudji trud treba nagraditi pa makar to bila jedna obicna zahvalnica...zar ne ? Ja sam eto osetio potrebu da se zahvalim njemu a i svima vama koji napisete nesto pametno ovde... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Nema potrebe za zahvaljivanjem jer ti si meni pomogao a ne ja tebi xD ... Na ovaj nacin bi svako trebao iskazati cast ljudima koji su svojim znanjem , trudom i umecem uspeli da vam pomognu...toliko od mene i nadam se da se ostali nece ustrucavati ili sramotiti da napisu koju rec hvale za ove ljude... ![]() p.s - i ovaj forum naravno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|