Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 05.11.2010., 19:46   #1
summus
Premium

summus's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
Besplatno

Neznam gdje bih ovo postao pa ću ovdje napisati.
Da li je netko od vas probao napraviti ovo.

Ja jesam i ne radi mi probao sam 3 lampe sa ledicama i niti jedna nije zasvjetlila (ispravno rade jer sam ih prije isprobao). Jedino što mi sada pada na pamet je da možda nisam naopako odrenuo ovaj LM317L pošto na njemu nema nikakvih oznaka +,- kao na KBP210. Da sada ne režem pa idem ponovo lemiti (jer vjerojatno i nije u tome problem)....ako netko ima neki savjet.

Probao sam 3 lampe sa ledicama jedna sa 21, druga sa 30 i treća sa 40 ledica - neznam koja je jačina tih LED dioda koje se nalaze u lampama...ali barem bi jedna trebala zasvjtliti ako je sve spojeno kako treba - kladio sam se na ovu od 21.

Ovo sam išao raditi onako iz zabave, kao bit će fora kad uštekam telefonski kabel u utičnicu od telefona a ledice složim iznad tipkovnice da svijetle po noći a i danju jer ne košta ništa ali sad mi je pomalo dosadilo ovo a ne volim ostavljati nedovršene stvari pa ako netko ima ideju zašto ovo ne radi neka samo kaže.
summus je offline   Reply With Quote
Staro 08.11.2010., 20:53   #2
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Pobogu, neki napon mora postojati ništa revolucionarno, samo malkice zanimljivo i to je to, nije skriveno a još manje besplatno
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno