|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Video portafon
Trebam pomoć: instalirali su nam u zgradi kameru na portafonu i promjenili sve portafone u one slušalice te rekli ak hoćemo slušalicu s ekranom, da nam je to dodatnih 2000kn - cca 1200kn za uređaj i 800kn za ruke. E sad, uistinu nevidim koji qurac me ima koštat 800kn da mi ovaj samo spoji žice na uređaj, pa me zanima dal netko ima iskustva sa montiranjem tih video portafona i ako da da mi objasni dal mogu gdje zajebat i dal je to uistinu samo spajanje par žica il se mora ipak nešto dodatno provodit? Također, ako ima koja uber dobra duša koja zna za neki povoljniji video portafon |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Eh sad. Ne kužim se previše, ali pitanje je dal je portafon s 2 žice ili ih treba više ukoliko je kamera. Ima novijih koji se spajaju na 2 žice kao zvono. To bi trebao vidjet baš netko tko zna i kako su provučene instalacije. Osobno isto planiram portafon s kamerom pa sam vidio više modela i načina spajanja.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
pa jel možeš otići do nekog susjeda u zgradi koji je uzeo tu opciju sa ekranom, i odšarafiti set sa zida. gotov si za max 3 minute. to je najboljii način da vidiš o koliko se žica radi. jer ovako na daljinu preko foruma(i na slijepo jer ne znamo o kojem se modelu radi pa ni search ne pomaže) ne možeš dobiti točan odgovor nitko ti ne može garantirati da se ne mora fakat provlačiti još koja žica, i što buš onda? ovako kada svojim očima vidiš: aha 2 žice. spojiš si to sam i 800kn u đep. ![]() Citiraj:
a tebi ne treba oboje. pa bi ti pola stajalo i skupljalo prasinu no isto ne možeš znati hoće li raditi taj slušalica na ovom sistemu koji su oni već dole ugradili... vjerujem da opcija o ugradnji cijelog kita samo za tebe ne dolazi u obzir, jer kako bi onda u zgradi izgledalo da svatko ima svoj set, hrpa kamera na ulazu ![]() u Pevecu su bili i za 1300 na akciji. a ima i polovnih pa vidi ako si voljan eksperimentirati : http://www.oglasnik.hr/oglasi/mobite...s-9655772.html
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 03.06.2009. u 10:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Koliko god bilo skupo, mislim da ti je to najjeftinija i najbolja opcija. Ukoliko saznaš kako se spaja i imaš mogućnost kupit samo tu "orginal" nutarnju stanicu ok. Ova poluriješenja meni nebi bila nimalo estetski, a i tko garantira da će radit.
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Platil buš 2000,00kn, gledal buš mjesec dana u to, a onda ko i ja, kad netko zvoni sam digneš slušalicu i stisneš otvori ![]() Previše para, niš koristi. No, ko voli nek izvoli. Radije dodaj još malo pa kupi LCD TV, žnjim više koristi ![]() Ipak je razlika s 2" na 32" ![]() ps: U kojem si kvartu? (sad kad ono, lik u mojoj zgradi ![]()
![]() |
#9 | ||
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
Video portafon zamjeni nadzornom kamerom i pusti signal u antenski sistem. To ti je jeftinije i bolje, možeš stalni nadzor imat. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2001
|
se moze spojit tipicni portafon na videonadzor snimac? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Kad se sjetim da sam naletio u metrou na video portafon (dakle vanjska jedinica s kamerom i unutarnja sa slušalicom i cb displayom) za 260kn. I onda nedugo nakon toga vidim kakti sniženje u baumaxxu, ista stvar (identična) snižena s 1599 na 1099kn. ![]() U svakom slučaju, portafon šljaka i dan danas, a prošlo je već 3-4 godine. I ko što kolega Sa_Stilom veli, gledaćeš mjesec dana u to a onda ćeš skužit da si vrata mogao nekom otvarat i bez displaya pošto obično prepoznaš glas, plus što si mogao imat 2000kn više u džepu.
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
Možeš spojit video portafon na snimač ali ti je to puno posla i liša rezolucija, ako već ideš na snimač uzmeš kameru, jeftinije je. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|