|
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Valjda je još rano za takve SF? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Lol, zasto?? Imas Dragon Naturally Speaking, i ako imas dosta jak komp i KVALITETNU ZVUCNU I MIKROFON, RADI ODLICNO Imas na visti neki speech recognition, to je isto ok, ali nije pretjerano korisno, ja sam dosta koristio dragona, ali sam prodao zvucnu kada mi je stari headset riknuo, fora je to u pocetku, ali ako to ne koristis ispravno brzo ti dosadi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Zašto? kako je rekao GrizzLy - Dragon Naturally Speaking software. Glasi kao najbolji u toj kategoriji. Ja sam nešto isprobavao, no prekomplicirano to za mene ![]() moguće je itekako, ALI problem je što ne smije naranvo biti muzike upaljene te trebaš imati dobar mikrofon ili barem dobro pozicioniran kako bi "prepoznatljivost" bila što bolja. čak mislim da bi moglo biti "ne-glasne" muzike, ali bi trebao nositi headset tako da ti je mikrofon odmah pored usta da ne dođe do "miješanja" glazbe i glasa. moguće je glasovno raditi bilo što, čak i pričati a on sam tipka tekst u npr. Wordu ali naravno za popularne strane jezike (NE i hrvatski!). moguće je glasovno pokretati aplikacije te upravljati njima - no koliko si u tome uspješan - sam isprobaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() I dalje postoje nejasnoće. Ako netko "zaključa" računalo, samo ga taj može "otključat"? Također je privlačna i cijena dotičnog... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Malo offtopic...vezano za Dragon-a - kako napraviti da kada kažem "music" on otvori Foobar? Mislim pod "Add new command" kao Command type imam samo "Graphic and text"? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|