|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Tražim sat koji bi uvijek bio na vrhu svih prozora/ programa...
Zanima me da li postoji neki program da mogu imati sat koji bi bio uvijek prikazan- i kada gledam film (fullscreen), i kada ništa ne radim, i kada igram neku igru...? Uglavnom, samo mi treba rudimentalan sat- bilo bi bolje da je digitalni (ne da mi se razmišljati koliko je sati na analognom ![]() Može i neki koji se plaća- pa ga "kupim" ako treba. Probao sam yahoo widgets i namjestio da bude "on top of other windows", ali opet kada gledam film (fullscreen) ili igram igru (također fullscreen)- nema sata. Znači, zanima me da li uopće postoji takav program (valjda da "overridea" fullscreen ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: georgy. 25.07.2009. u 15:39. Razlog: zaboravio jedno "l" u fullscreen :D |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Za igrice imas u programu xfire da ti prikazuje fpse i vrijeme i tak ostale gluosti A za filmove, e to neznam... Ili odi u neki trgovacki centar i kupi digitalni sat sa crvenim led diodama, i stavi ga pored monitora... Lijepo se vidi u mraku...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
E, super, Xfire. Našao sam opciju. To je to. Ovo, za filmove mogu preživjeti... Ali, za igre mi je važnije- da se ne izgubim u vremenu ![]() Puno hvala. ![]() Može lock. Zadnje izmijenjeno od: georgy. 25.07.2009. u 16:34. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|