|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Preporuka - laptop do 3200 kn
Pozz, trazim novi prijenosnik, do 3200 kn, dakle za sve osnovne potrebe, interent, office i sl., te sa sto boljom baterijom. Zapravo treba jednoj studentici, najvaznija joj je baterija, cini mi se da bi i 2Gb RAM-a bilo dosta do kraja vijeka laptopa za nju, a ekran moze oko 14'', cisto sumljan da ce joj ikad past na pamet instalirat novi PES ili krenut s WOWom =D |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
14" ekran otpada (svi su preko 4k koliko vidim). Fujitsu Siemens Esprimo V6535 bi bio ok, ali baterija je standardna 6-ćelijska (3 sata normalne upotrebe otprilike) i garancija je 1 godina. Teško je naći za te novce neki "pošteni" laptop. Baterija je (u pravilu) 6 ćelija ili manja kod jeftinih laptopa. Može eventualno pogledati neki netbook, ali mislim da to i nije neki izbor, posebno ako će raditi išta ozbiljnije na kompu. Moj standardni prijedlog za sve nezahtjevne (posebno ženske) korisnike je: DELL Studio1537 15.4" WXGA LED DISPLAY ATI HD3450 DC T3200 2GB /160GB 5400 RPM PINK FreeDOS 3Y , ako se može "rastegnuti" do 4000 kn. 3 godine garancije, fensi-šmensi izgled, LED ekran, baterija isto 6-ćelija. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|