|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
kabelska na laptop
ovako imam acer aspire 5920G i htio bih ga spojit s kabelskom? e sad ja imam NTSC controler, antenu koju sam dobio uz laptop + daljinac kaj sve moram napravit? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kupi neki usb tv tuner (npr. nešto ovakvo http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=1730009) i ubodi koaksijalni kabel iz kabelskog kontrolera u njega umjesto njegove vlastite antene.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=5510073 - moj lap brijem da ja vec imam Tv karticu unutra? e sad ak imam kak da ja to spojim imam antenu koju spojim u laptop |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Moguće je i da se radi o nestandardnom RF-in port-u. Zadnje izmijenjeno od: thopok. 27.05.2009. u 22:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
e sad mene zanima kak da ja nadem te programe s tom antenicom ja ju prikopcam i kaj sad imam gumb TV na laptopu ili kaj bas i neznam taj dio ![]() kak da ja taj tuner instaliram ili kaj vec, acer aspire 5920G |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Antena za tuner ti je već instalirana u lapu, ali ti ne treba. Jednostavno koaksijalni kabel iz kabelskog kontrolera ubodeš u TV ulaz na lapu te pokreneš aplikaciju za traženje TV kanala/programa.
![]() |
#7 | ||
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
Još moram priznat da mi je nepoznat spomenuti "kabelski kontroler"(barem ne pod tim imenom). ![]() Zadnje izmijenjeno od: thopok. 30.05.2009. u 18:43. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
AVermedia A310 (Mini-card) DVB-T je kartica ja sam ukopco kabel u laptop i sad kaj dalje onaj tv button je beskoristan preporucite i sofftware za gledanje i snimanje ako moze ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|