Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.06.2009., 20:08   #1
dragunovx
Premium
Moj komp

dragunovx's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Steelseries SP

Evo samo da podjelim sa vama dojmove o novoj podlozi za misa koju sam kupio. Mis koji koristim je MX1100, nije bas nesto, bio sam zadovoljniji sa MX510, al mu riknula zica pa sam presao na 1100.
Koristio sam svakakve podloge u zivotu od fascikla, stola pa do pravih podloga, ali ovako nesto sam sad prvi puta dozivio. Podloga je fenomenalna nema trenja skoro nista, to netko voli, netko ne. Meni osobno je to genijalno, misa lagano gurnes a on preklizi preko cjele podloge . Naravno da se dobiju i one naljepnice za miskonju sa donje strane koje poboljsavaju klizanje. Danas bio kod frenda u firmi i probam kod njega na stolu misa i prvo pitanje "sta ti toliko mis zapinje po stolu", onda skopcam da u biti ide ko i moj prije na normalnoj podlozi . Odusevljen sam, mis u autocadu mi nikad nije bio precizniji a tek u Lightvawe-u, strasno. U CS-u jos nisam podlogu isprobao kako treba al nemoze bit lose kontam.
Ako netko voli da nema otpora pri kretanju misa po podlozi preporucujem, postoje od iste firme i aluminijske podloge al su samo ljepse i losije (probao).
Dobro mi je covjek rekao kad sam kupio "zadnji puta kupujes podlogu za misa" .
Jedina mana CIJENA: 280 kn, stvarno se nadam da je zadnji put...
dragunovx je offline   Reply With Quote
Staro 01.06.2009., 20:21   #2
žile
Banned

žile's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Kažeš SX da je lošija od te?To si uzeo u onoj trgovini na katu u Avenue mallu?Koliko SX dođe jel znaš (nema ga na nabavi)?
Vodi računa,bez obzira koliko je podloga kvalitetna,da je ona i dalje potrošna roba.To se i meni dogodilo sa mojom,isto plastičnjarom,pa tražim sad drugu podlogu.
žile je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 01.06.2009., 20:26   #3
dragunovx
Premium
Moj komp

dragunovx's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Da probao SX, ima ti frajer tamo sve podloge izlozene, pitaj da probas, tako sam ja i otkrio ovu podlogu. A cuj cini mi se ja ko dobra plastika na podlozi, tvrda, vidjet cemo. Taj SX mislim da je oko 300 - 370 kn, nisam 100% siguran. Al sam siguran da mis neide jednako dobro po aluminiju.
dragunovx je offline   Reply With Quote
Staro 02.06.2009., 16:02   #4
Hei$$e
Premium
Moj komp

Hei$$e's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor dragunovx Pregled postova
Da probao SX, ima ti frajer tamo sve podloge izlozene, pitaj da probas, tako sam ja i otkrio ovu podlogu. A cuj cini mi se ja ko dobra plastika na podlozi, tvrda, vidjet cemo. Taj SX mislim da je oko 300 - 370 kn, nisam 100% siguran. Al sam siguran da mis neide jednako dobro po aluminiju.
Nisi shvatio, naravno da miš ne ide po čistom aluminiju, on je presvučen plastikom, pa miš ujedno dobro klizi a i podloga je izuzetno dugotrajna.
Hei$$e je offline   Reply With Quote
Staro 02.06.2009., 16:29   #5
žile
Banned

žile's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Al jebote,370kn je jebeno pun qratz previše za podlogu.Iako ukoliko budem htio aluminijsku,sigurno mi je Steelseeries prije Razera.Moram još vidit kakva je ona staklena I-2.
žile je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno