|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
dvd player i hard disk
zanima me kakva je ponuda dvd playera koji podrzavaju spajanje velikih hard diskova na njih kao izvor glazbe, filmova itd. I da se javi netko tko je to radio da cujemo iskustva ![]() zakljucujuci po ovom testu: http://www.hdtehnika.com/phpBB/viewtopic.php?f=36&t=328 jedino PHILIPS DVP3260 je sposoban odraditi posao playera + externi hard kako treba.Isto tako, nemam para za neke boleštine - trazim nekakav best buy uredjaj, cca300-400kn.. isto tako zanima jel mogu spojiti samsung 2232BW na njega? Spojio bih i creative P5800 5.1 aktivne zvucnike. p.s. nestaju mi postovi, neznam zasto al kad postam i kasnije gledam tu temu nema je vise! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
ja ti imam tako spojen vivax imago K-530 i externi disk od 160gb koji je spojen u dvd playeru preko usb-a i na kojem je hrpa divx filmova i tako ih gledam,sad ono što se mora napraviti je da se hdd formatira u FAT 32,inače je disk u sata ladici tako da je externi kužiš,titlovi(srt)su čitljivi ali sad mana je što su titlovi dosta mali(mala slova)zatim s obzirom da externa ladica ima svoje napajanje vidljive su male crte na tv-u ali mislim da to nije nešto baš vrijedno spomena ali ipak da se zna,ja sam imao dosta tih crta ali sam riješio problem tako da sam posebno spojio dvd tj.odvojio sam dvd od satelitskog prijemnika(VCR) i sad sve radi ok inače dvd player na sebi ima i HDMI priključak i dodje oko 300-ak kuna sad ako nekog još nešto interesira nek slobodno pita |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
|
MODEL: VIVAX Imago K-530 REPRODUKCIJA: - DivX/DVD/VCD/CD/CD-R/CD-RW/MPEG-4/MP3/WMA FORMAT: - 16:9 - 4:3 PODRŠKA TITLOVA: srt, sub, txt ZVUK: DTS surround, Dolby Digital PRIKLJUČCI: 1x HDMI 1x USB 1x scart 1x S-Video 1x component 1x optical 1x card reader PAKIRANJE: - u kompletu daljinski upravljač, baterije i kablovi DIMENZIJE: 24x43x3,30 cm MASA: 2,10 kg zvučnike nemam spojene imam zvuk preko tv-a,a ti si ih možeš sam spojiti preko spdif-a za digitalni zvuk ili sa chinch kablovima ima i mogučnost spajanja subwoofera sa zvučnicima i mislim da za te novce je sasvim solidan dvd player tim više što ima i HDMI priključak za LCD i PLAZMA tv-e i monitore malo si pogooglaj pa vidi da li to odgovara,kažem ja ga imam i zadovoljan sam i da sw je dosta jednostavan i nema neke posebne nauke sad jedino još da izađe novi frimware za titl za veća slova kao za K-210 i to je to Napredan DVD player elegantnog dizajna, s inovativnim "lebdećim" LCD ekranom. Podržava sve moguće standardne video i audio zapisa, čita memorijske kartice te USB stickove. Kvaliteta slike je vrhunska preko HDMI sučelja. Upscaleani DVD-ovi na plazmama i LCD televizorima izgledaju bitno bolje nego kada ih gledate preko običnog DVD playera. Zadnje izmijenjeno od: robi64. 03.06.2009. u 19:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
ma zanimalo me konkretno za zvuk, jel ima banana jackove ili sta, jel mogu spojiti creativove p5800 5.1 imaju 3 banana - crna,zelena i narančasta. ako ne mogu, na sto trebam spojiti da mogu ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
pa to su zvučnici sa subwooferom i tako ga spojiš iza na dvd koliko vidim,mislim imaš priključak za subwoofer kužiš |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|